מישהו יודע

maor78

New member
חשבתי שCMS

עונים מהר. הם עדיין לא ענו מאתמול. יש להם אפשרות לקרוא עברית נכון?

RoyBO

New member
המנהל של משב אמר לי במפורש שהיבואן טוען

שזה 8600GT, אז יש לך תשובה שלהם בעקיפין.

maor78

New member
מעולה!

בכל מקרה אני הולך לבקש מהם התחייבות בכתב עם חתימה שלהם על המפרט שאני מבקש ככה שאני אהיה מכוסה. נשאר רק לחכות שיגיע לארץ!

RoyBO

New member
תעשה טובה ,

פנה אלי במסנג'ר או אייסי שבכרטיס שלי.

maor78

New member
ועוד דבר

תיכנס לאתר של דל ותראה שאין קונפיגרציה של ה1520 עם 8600GS. לך תדע למי להאמין

RoyBO

New member
אתר של DELL ישראל עושה תמיד טעויות

בדוק קודם באתר DELL USA

RoyBO

New member
יש מצב שאתה צודק. אבלללללללללל

אני לא חושב שזו בעיה לשים 8600GS בדגם הזה למרות שטכנית באתר של דל USA לא נותנים אפשרות כזו. בכל מקרה תבדוק עם היבואן יותר לעומק CMS אפשר לשלוח להם מייל ולשאול עם איזה כרטיס מסך מקבלים את הדגם.

maor78

New member
דיברתי עם משב

ועכשיו הם תיקנו את זה לא 8600GT אני רק מקוה שזה לא טעות שהם מוכרים אותו רק 75 דולר יותר מהדגם עם ה8400GS?

maor78

New member
אני קודם מחכה לתשובה

אחרונה מCMS כבר למדתי לא לסמוך על החנויות בארץ לגבי מפרטים.

maor78

New member
אני לא אתפלא

אם מדובר על מחשב בעל 8400GS ועוד איזה שיפורון במפרט שלא שמתי לב אליו

RoyBO

New member
ככה...

היבואן טוען שיש 8600GT והמחשב עולה ב"משב" 7400 שקל- משהו כזה. עכשיו דיברתי עם משב והם נתקלו בהרבה מקרים שהיבואן טעה. בכל מקרה הייתי מאוד ממליץ לך להזמין מהם במחיר הזה כי אם יתברר שזה מחיר הגיוני את תרווחי הרבה כסף. אני משוכנע שאתרים אחרים ימכרו במכיר הרבה יותר גבוה.

maor78

New member
לפי היבואן

הכן מדובר במחשב בעל 8600GT כנראה שמישהו שם בסי אמ אס החליט למצוא חן בעיניי הבנות כי בינתיים הוא מיובא רק בצבעים ירוק, אדום וורוד.

Kibiniloch

New member
ראיתי עכשיו באתר של משב

אתה מתכוון לזה, נכון? (מהתוספות למטה) צבע: אדום זיכרון: 2 ג"ב, דיסק קשיח: 160 ג"ב, מסך: "15.4 1440x900 WSXGA Glare, מערכת הפעלה: Windows® Vista™ Home Premium כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce™ Go 8600M GT with 256MB 1499$ זה פאקינג פחות מ-7000 ש"ח, מה הקאצ'?

maor78

New member
זה לא פחות

תלחצי על "הזמן עכשיו" ותראי את שהמחיר בשקלים כולל מע"מ יוצא 7350 אם אני לא טועה

למעלה