מישהו יודע

Kibiniloch

New member
עדיין,

אני מוכנה להתפשר בקטנה ולקבל מסך מאט ולא מבריק. הבעייה שכפי שנראה עכשיו אני אצטרך להתפשר בגדולה :/

Kibiniloch

New member
הבנתי שלמי שסובל ממיגרנות זה לא ממש תענוג

ובתור אחת שבתקופות מסויימות (ולא כ"כ נדירות) יכולה לסבול ממיגרנה 6 מתוך 7 ימים בשבוע, זה לא כ"כ קורץ לי.... עדיין לא שללתי באופן סופי, אני עוד רוצה ללכת להתרשם ממסכים כאלו בלייב, אבל אני בכ"ז נוטה לכיוון מאט..

RoyBO

New member
חבל פשוט אין מחשבים נורמלים למשחקים שהם מאט

maor78

New member
יהיה בסדר

2 אופטלגין כל שעה ותראי שהמסך המבריק הופך לגן עדן

kobi 23

New member
בעניין המיגרנות והמסכים

אז זה כן נורא למי שסובל ממיגרנות,שתבינו יש התקפים ששום דבר לא עוזר מלבד לשכב בחדר חשוך ושקט מינ' שעה.כל רעש קטן פשוט מטריף אותך,וזה בעיה אם זה קורה באמצע היום. מי שצריך לעבוד על המחשב וסובל ממיגרנות הוא חייב לדעת אם הוא רגיש למסך זה או אחר. בכל מקרה אני לא יכול להאשים ספציפית את המסכים המבריקים משום שזה סובייקטיבי. יש כאלה שירגישים למסך מבריק לעומת זאת ייתכן בדיוק ההפך.למרות שבד"כ למאט לא רגישים. אם את רגילה לעבוד עם מאט ללא כאבי ראש כדאי מאוד שתבדקי אם את יכולה לסבול את המבריק. אם לא,אני לא ממליץ לך אפילו לשקול ,גם במקרה של מחיר.

kobi 23

New member
נ.ב

גם אני הייתי מנסה את הכדורים האלה וזה לא ממש עזר,אפילו לא אדוויל. רק שקט,מנוחה ואחרי הכל קפה,הקפאין היה עוזר יופי

bar666xp

New member
מסך זה מסך כ.מסך זה כ.מסך לא לערבב.

כמעט כל הניידים היום אפשר להזמין אם מסך מבריק או מט לפי בחירה... זה שהחנויות מתלהבות שיש לכאורה חדות וצבעים חיים יותר במבריק כי זה אולי מוכר יותר לכמה ילדים זה לא אומר שאין... או לפחות ברמות שונות לדוגמה הXPS 1330 יש איזה 3-4 אפשרויות אם אני זוכר נכון {מומלץ לבדוק באתר האמריקאי ולא הישראלי}... במקרה הזה הם כולם +- מבריקים... וזאת כי אם יוסיפו את הפילטר המשקל יעלה ואחד הדברים הטובים בו זה המשקל הנמוך. בסוף אני ימציא משקפי פילטר חחח ניראה לי ילך טוב במיוחד למי שרוצה מחשב קליל יהיו משקפים כבדות חחח.

למעלה