מישהו יודע על הופעות בקניון ארנה בהרצליה?איפה אפשר להשיג על זה מידע?
C Crazy Girl2000 New member 27/7/04 #1 מישהו יודע ../images/Emo85.gif על הופעות בקניון ארנה בהרצליה?איפה אפשר להשיג על זה מידע?
ש שירן מאיר New member 27/7/04 #2 ../images/Emo46.gif בפעם האחרונה שבאתי להופעה של ירמי קפלן-שהייתה אמורה להיות בארנה היא בוטלה!(ולא בגלל ירמי, בגלל המקום).. וזה היה די מבאס!
../images/Emo46.gif בפעם האחרונה שבאתי להופעה של ירמי קפלן-שהייתה אמורה להיות בארנה היא בוטלה!(ולא בגלל ירמי, בגלל המקום).. וזה היה די מבאס!
ש שירן מאיר New member 28/7/04 #4 אני שמעתי על ההופעות מהפורום של ירמי קפלן וגם ראיתי בערוץ 24.... אבל בעיקרון נראה לי שאת יכולה להתקשר אליהם ולברר.... אם תשמעי משהו....תודיעי לי!
אני שמעתי על ההופעות מהפורום של ירמי קפלן וגם ראיתי בערוץ 24.... אבל בעיקרון נראה לי שאת יכולה להתקשר אליהם ולברר.... אם תשמעי משהו....תודיעי לי!
Y yafit8rock New member 28/7/04 #6 לפי מה שהבנתי כבר אין הופעות בגלל בעיות טכניות וכאלה.... ביום שבת האחרון הייתי בארנה ולא היתה שום הופעה....
לפי מה שהבנתי כבר אין הופעות בגלל בעיות טכניות וכאלה.... ביום שבת האחרון הייתי בארנה ולא היתה שום הופעה....
ש שירן מאיר New member 28/7/04 #7 אליהם: לקניון ארנה.. תתקשרי 144, או משהו כזה....ותשאלי אם יש הופעות....