מישהו יודע?

גלית15

New member
מישהו יודע?../images/Emo53.gif

מישהו יודע עד איזה עונה ישדרו את באפי בביפ?

idan3k

New member
בשידורים חוזרים - עד סוף עונה 4

יכול להיות שכשהם יגמרו רשת תחליט לשדר את עונה 5 בערוץ 2 או בביפ (אני לא חושב שהיא קנתה אותה עדיין) בכל מקרה סביר להניח שפרקים חדשים ישודרו רק אחת לשבוע.

ד י י ז י

New member
רגע.. גם שאלה...

הם ישדרו את כל הפרקים מהתחלה? או שסתם לא הבנתי מה שאמרת.. בכלל , הייתי בטוחה שאחרי עונה רביעית הם ישר ימשיכו עם החמישית.. דמט..

NoLa

New member
וואוו!!!!!!!!

אתם כל כך לא מעודכנים!! שזה לא יאמן... :-> בכל מקרה ככה - "ביפ" קנו את כל הפרקים של באפי משמע הם קנו גם את העונה החמישית השישית והשבעית! הפתעה!!!!! והם מתכוונים לשדר את כל העונות אחת אחרי השניה בערוץ.. משמע בספטמבר תתחיל העונה החמישית בביפ... ו.. את כל זה הייתם כבר יודעים בעל פה אם הייתם נכנסים לפורום של באפי בביפ... ו.. סליחה שאני צפונבונית נוראית אני לא כזאת בדר"כ אבל אני פשוט מופתעת יותר מהרגיל...

מותר לי רגע לשקוע בחלום?

מה הסיכוי שביפ יחליטו להעביר לקשת את השידור של באפי? ואז גם אנשים שאין להם כבלים יוכלו להנות מבאפי על המסך הגדול (כן כן, אני יודעת ש"21 זה לא מסך גדול, אבל יש מחיר למגורים בדירה שכורה...) ולא מול מסך המחשב. היי, אם הם משדרים את בוסטון פאבליק ואת החטא ועונשו למה לא את באפי´לה?
A girl can dream, can´t she ?

resputin

New member
בקשר לחטא ועונשו גם ככה מצנזרים..

ועכשיו יצנזרו אפילו עוד יותר.. דיגיטלי זה טוב, אני אנסה לשכנע ת´הורים שלי שוב..

Cyber Cat

New member
לפני שאת מטפחת לאנשים ציפיות

לפחות חלק ממה שאמרת בלתי אפשרי. אם ביפ יתחילו בספטמבר, כאשר כל עונה לוקחת להם 5 וחצי שבועות לשדר, הם יתחילו ויסיימו את העונה ה-7 לפני שהיא תסתיים בארה"ב. האם העונות החדשות ישודרו אחת לשבוע? להזכירכם, בשידור הראשון של העונה ה-4 בערוץ (אני לא מדברת על שידורים חוזרים) הם שידרו 4 פרקים בשבוע. Cyber Cat

bigbadjoe

New member
שכחת משהו

ביפ שידרו את העונה הרביעית לאחר שהיא שודרה בעבר בערוץ 2 אחת לשבוע

העונה הרביעית לא שודרה

בערוץ 2 אחת לשבוע. הם שידרו עד העונה השלישית והפסיקו. ואל.

וכמובן, התהייה

מאיפה יש לביפ תקציב לקנות גם את העונה החמישית, גם את השישית, ובסופו של דבר כשיוכלו- את העונה השביעית?!.. וזה לא כאילו הם פורשים את זה לאורך זמן, אם מראים את זה כל יום יש להם אולי חודשיים (אם זה רק החמישית והשישית) של צפייה.. בסופו של דבר זה לא יוצא רווחי בכלל אם הם יכולים באותה מידה לשדר את זה פעם בשבוע ולפרוש את זה על שנה.. הרהור שעלה במוחי. ואל.

talrv

New member
אני שמחה להגיד..

שביפ (קשת תומכים בהם נדמה לי..) קנו את העונה החמישית והשישית, ויש שמועות שגם את השביעית.. המידע לקוח מהפורום של באפי ציידת הערפדים באתר של ביפ. אני עוד לא יודעת באיזה ערוץ ישדרו את זה ואם הפרקים ישודרו אחת לשבוע או יום יום (אני מקווה שהאפשרות השנייה אבל הראשונה נראית לי יותר ריאלית), אבל אני אנסה לברר...

בתור

אחת שפיתחה שנאה לקשת עם השנים על זה שהם לא מראים את העונות הבאות של באפי, ועכשיו הם נזכרו לקנות את העונות האלה וכמובן שלא לשדר אותם אצלהם, לצופי ביפ יש מזל יותר ממה שנדמה להם. אבל לגבי העונה השביעית- הם יקנו אותה ברגע שהיא תשודר לאקרנים? זה נראה לי יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי. האם שידורי העונות נאמרו בפורום כשמועות, או ביפ שיחררו הצהרה שכזאת? ואל.

לא הייתי ממהרת לשמוח

במיוחד כשעתידו של ערוץ ביפ עוד לא ידוע לאף אחד. בכל זאת היו דיבורים על קיצוצים בו/הורדתו מהמסך. אני מקווה מאוד מאוד מאוד שהם אכן יקנו את העונות הבאות... אני לא מקליטה עכשיו את העונה ה5 מהסטאר וורלד, כי אני סומכת, או יותר נכון פעם סמכתי על ביפ יותר. ולסיום, משהו שהצחיק אותי והזכיר לי סצינה מתחילת הפרק Fear, itself בעונה ה4. פה .

talrv

New member
בפורום אמרו בפירוש

שנקנו העונות החמישית והשישית.. ולשביעית היו רק שמועות, כנראה מתכוונים לרכוש אותה אחרי שהיא תעלה לשידור בארה"ב או אחרי שיראו מה הרייטינג לעונות החמישית והשישית..... אם מישהו רוצה לשאול עוד פעם את חברי הפורום צירפתי את הקישור לשם..

ANGEL N

New member
מבירור שעשיתי....

קשת/ביפ אכן קנו את כל העונות של באפי שהיו ושיהיו, הפ פירסמו את זה באותה תקופה שהם, התחיל ולשדר את העונה הרביעית. לא מזמן שלחתי להם מייל על זה שזה לא הגיוני שהם משדרים עונות "חדשות" אחרי שסטאר וורלד כבר משדרות אותן ועוד בלי "אנג´ל". הם ענו לי שהם מתכננים לשדר את העונה החמישית, אבל לא אמרו תאריך. אם הם היו מתכננים לשדר אותה בספטמבר הם כבר היו אומרים לי! אנשים תתחיל ו לראות סטאר, לא רק בשביל באפי אלה במיוחד בשביל "אנג´ל"

פספוס בענק..../images/Emo41.gif

לפחות אצל העונה הראשונה, הקרוסאוברים של אנג´ל ובאפי הם די חשובים. וסתם ככה, זה הרבה יותר נחמד לראות גם את העונות הבאות , אנג´ל שניה ובאפי חמישית במקביל. אומנם אין הרבה קרוס אוברים, אבל זה חשוב
עונה חמישית אפילו בשביל הקטעים הקטנים, כמו בסוף העונה החמישית ואיך שנודע לאנג´ל על באפי.. ואל.

star lili

New member
לא מומלץ

להתקרב לפורום באפי של ביפ. אלה אם כן אתם נהנים שצועקים ומקללים אתכם ואת אמא שלכם על כל הברה שאתם מוציאים, ונורא אוהבים ספויילרים על ימין ועל שמאל בלי שום אזהרות מקדימות. כי אם כן אז זה המקום בשבילכם

למעלה