מישהו יודע

מישהו יודע ../images/Emo41.gif

איך קוראים לבית קפה החדש של מקס ברנר או משהו כזה בהרצליה ? כתובת ?

LaDjA

New member
Max Brener Chocolate Bar

וזה נמצא בהרצליה פיתוח, ברח' המנופים. מעבר לכביש מהקומפלקס שמכיל את אגאדיר, בן-עמי, והיפנטו. הוראות הגעה: נכנסים להרצליה פיתוח מכוון מחלף הסירה, פניה ראשונה שמאלה (רח' שנקר), פניה ראשונה ימינה (המנופים), 40 מטר קדימה - וזה לשמאלך. המלצות: שוקולטה (עם אתה חובב גדול של שוקולד כך את המרירה), שוט קר של שוקולד; להתרחק בכל דבר שמבוסס על שוקולד לבן, אלא אם יש לך סיבולת גבוהה במיוחד למתיקות, או שאתה חולק את המנה עם עוד מספר אנשים.

night mistress

New member
אלוהים...

הייתי שם השבוע.. מדהים! ממתינים איזה חצי שעה כדי להיכנס, אבל זה שווה כל שניה.. אני ממליצה על שוקולטה מריר.. מדהים

האמת ../images/Emo41.gif

זה היה בשביל אבא שלי והוא נסע לא מזמן אבל הוא חיכה חיכה וחיכה עד שנמאס לו אז הוא הלך.... בקיצור זה פתוח גם בצהריים ? ארוחת צהריים המבוססת על שוקולד נשמע לי גן עדן.....

LaDjA

New member
זה בטוח מהבוקר ועד הערב..

אבל ארוחות שם (בעיקר צהריים) לא נשמע לי רעיון ענק. יש להם סנדביצ'ים ממש טובים, וסלטים לא רעים בכלל. אבל כמובן שהמומחיות זה כל שטויות השוקולד: וופל בלגי, פונדו, בראוניס, ובעיקר המשקאות המצויינים, והמקוריים (להוציא אחד: "שוקולד חריף" - שוקולטה עם פלפל - טפל ומיותר, ואני מאוד אוהב שוקולד עם צ'ילי).

סער א

New member
מה דעתכם להקליד טיפה יותר לאט ?

ואז לא תהיו חייבים לכתוב שלוש הודעות כדי לתקן את הטעויות מההודעה הקודמת ?

למעלה