מישהו יודע צרפתית?

מישהו יודע צרפתית?

הוסיפו ביקורת על האלבום שלנו באתר proglands, אבל זה בצרפתית. אם מישהו יכול לתרגם, זה יהיה נחמד.

Rudess

New member
יש מתחת גרסה באנגלית

ודרך אגב, זה ביקורת או סקירה?

קשה לדעת

ונכון, יש מתחת גרסה באנגלית, אבל כתוב בה דברים אחרים לגמרי, ממה שהצלחתי ללקט. היא גם קצרה יותר.

Rudess

New member
בלי לדעת צרפתית אפשר לתרגם קצת

סולסטיס קויל היא להקה שמנגנת רוק אלטרנטיבי עם אלמנטים של רוק מתקדם. הלהקה עשתה מופע מחווה לרדיוהד ב-13 לפברואר 2003 בהייניקן הבימה. השפעות: קינג קרימזון,ג'נסיס,יס,דרים ת'יאטר,פלאוור קינגס,פיין אוף סלביישן,אנקדוטן, ולהקות רוק אלטרנטיבי כמו: מיוז,רדיהוד,מרס וולטה ופורקיופיין טרי.

הקטע המצחיק הוא

שלא נתנו להם את האינפורמציה הזאת בקומוניקט ששלחנו להם. הם נכנסו לאתר וקראו את הביוגרפיה והוציאו משם את הפרטים. למה הם היו צריכים לציין שההופעה התקיימה בהייניקן הבימה, ומי בכלל מכיר את המועדון הזה בצרפת? אגב, התרגום בבבל-פיש תרגם את Pain of Salvation ל Bread of Salvation.

D r o r R

New member
פחות או יותר את רוח הדברים:

בעיקר מספרים על ההיסטוריה שלכם בכלליות, מה אתם מנגנים, מי השפיע עליכם וכו'. הם אומרים שהצליל בוגר, ואתם עוברים את הגבול לעבר רעיונות חדשים. המשפט המסכם הוא שאתם דוגמא טובה לרוק מתקדם - אלטרנטיבי. היה משהו שנשמע קצת מוזר: כתוב שעשיתם הופעת מחווה לרדיוהד שנמשכה למעלה מ-4 חודשים. הערה: אני יודע רק קצת צרפתית אז יתכנו אי דיוקים.

הממממ

יכול להיות שהם התכוונו לזה שעשינו סיבוב הופעות במשך הזמן הזה, ולא שההופעה נמשכה נטו ארבעה חודשים?

epitaph

New member
תכלס...

זה היה יותר מגניב אם ההופעה נמשכה נטו ארבעה חודשים.

אנחנו עדיין לא Phish

למרות שזה היה יכול להיות מגניב. לא נראה לי שלרדיוהד יש מספיק חומר בשביל ארבעה חודשים רצופים של הופעה, אולם, גם אם מחשיבים את כל הביסיידס והשירים הלא משוחררים.

D r o r R

New member
אני מניח שזאת הכוונה,

התחלתם את "הסיבוב" ב13 בפברואר? אם כן, נפתרה התעלומה, ואם לא נאלץ לחכות למבינים גדולים יותר בצרפתית.

Rubycon

New member
בטח מילה במילה

לבבל-פיש יש מנסיון מלא פאשלות שבגלוסאריז של בבילון יש להם השלמה אוטומטית של צירופי מילים. אפילו הכותרת "בטח מילה במילה" על אף הטריוויאליות שלה בעברית, מיועדת לפורענות בשפות אחרות.

Rubycon

New member
מצד שני יש מקרים

שבהם בבל-פיש יותר יעיל, אבל זה כמו קריאה ברפרוף. מתי שזה טוב, זה טוב.

למעלה