מישהו יודע פרטים על

• פותח הנושא WhyT
  • פורסם בתאריך

WhyT

New member
מישהו יודע פרטים על

ההופעה של כהן ומושון היום בירושלים?

moshe alfasi

New member
הם מחממים את פלד ואורטגה

במעבדה, אם אני לא טועה זה מתחיל ב10... ומשהו כמו 30-40 שקל כניסה, שזה הרבה לטעמי. וכמובן שיהיה סשן של נביאים בפינה על המייק, שזה אומר פריסטיילים עד אין סוף =] תהנה, אני עדיין מתלבט אם לבוא.

or001

New member
מה בדיוק הרבה בשלושים שקל?

במסיבה עם 2 הופעות 4 אמסיז דיג'יי ומיקרופון פתוח שתמיד אתם מתבעסים אם אין??

Funky Giraffe

New member
המעבדה זה מועדון הופעות שביום שישי מביא אקטים

רציניים, מהשורה הראשונה של המוסיקה ומעלה 30-40 שקל זה המינימום של המינימום בשבילם. אגב, יש גם מספר מינימלי של אנשים שהם מציבים למארגני הערב לדעתי, שאם הוא לא מתייצב למקום המעבדה מחייבים את המארגנים בהוצאות. אני לא יודע איך זה עובד שם ואם זה ככה בכל הארץ, אבל במועדונים אחרים שאני מכיר זו השיטה.

moshe alfasi

New member
מכיר את זה, ות'יודע מה?

לא ממש אכפת לי, אני חושב שהיה כיף ונחמד, אבל באמת ששילמתי אותו מחיר על הופעות הרבה יותר טובות ומושקעות. זה לא הכסף ואני לא קמצן תאמין לי, הלוואי וכל מוסיקאי בארץ היה הולך להופעות כמוני, זה מה שקיבלתי תמורתו, סך הכל אנ'לא מתבאס ואני שמח שהלכתי. הכל הרגיש שכונה, כהן@מושון עשו כמה שירים לחימום, לא רעים בכלל בהופעות... אבל עדיין הרגיש שוק לגמרי. פלד ואורטגה הם צמד ענק, פשוט מצויינים, הביאו איתם להקה בשם "הלייזרים" שהם פשוט לא יושבים טוב, היה נשמע המון רעש, הקלידים של הבחורה היה בווליום של 32498234 דציבל או משהו... אורטגה ופלד אמסיז מהשורה הראשונה בארץ בהחלט, לפעמים הדיקציה שלהם הורסת ולא שמעתי שיר שלם, אבל בתאכלס הם כותבים נהדר והכל נשמע כ"כ מקורי ומגניב, ענקיים. עשו את האינטרו לאלבום בפעם הראשונה בהופעה, היה פצייץ לגמרי. הנביאים- היה נחמד כרגיל... כבר נשארו איזה 10 איש בערך אבל היה כיף, אין ספק שאני אומר את זה הרבה ואני אגיד עוד הרבה, אמסיריוס הוא פשוט ענק, זה שלא מבינים מילה ממה שהוא אומר זה לא משנה, כי הוא פשוט מעיף אנשים באוויר בפלואו שלו. חוץ מזה שאת כל ההופעות-ענק שלהם הם עושים במוצאי שבת. שתהיה שבת שלום

volatile

New member
אני מקווה שאתה צוחק?

ירושלמיים.... לא יודע אולי בירושליים זה אחרת אבל באיזור המרכז. 30 שקל כניסה זה זול (למרות שבד"כ יש הנחה לנרשמים מראש שמוזילה ב - 10-20 שקל).

moshe alfasi

New member
בד"כ אני רואה הופעות הרבה יותר מושקעות

ויושבות כמו שצריך ב"סירה" בחינם עם בירה זולה... זה שהמעבדה לקח על עצמו את הסיכון לעשות אצלו במקום את האירוע הזה, זה באמת ראוי להערכה, אבל לקחת 35 שקלים כניסה למקום ריק, בלי הנחה לחיילים זה בהחלט לא לעניין, בירושלים לרוב זה לא הולך ככה חביבי, חוץ מההופעות הגדולות שדובר עליהן קודם כמו "אהוד בנאי" שיש ביום שלישי ד"א. בוא נגיד ששאנן להופעה שלו לקח 30 שקלים חדשים בכניסה, ועם כל הכבוד לכ@מ ו -פ@א, הוא אמן בקנה מידה הרבה יותר גדול.

שאנן לקח 30 בגלל שזה היה בסינדרום

וזה 30 שקלים שהולכים אליו לכיס נטו, במעבדה (ובמקומות אחרים) ההכנסות מהקהל מתחלקת עם הרבה גורמים. אל תשווה הופעות בסינדרום להופעות אחרות .

dune d

New member
אני חושב שהיה ממש נחמד

בפעם הראושנה שאני רואה את כובן ומושון והם נתנו בראש. אחלה של דיקציה של בחורנים האלו, היה באמת תענוג לשמוע אותם. ההופעה של פלד ואורטגה היית לפנים!! איזה כיף לשמוע כלים חיים על הבמה בהופעת היפ-הופ. אומנם יש עוד הרבה על מה לעבוד אבל הכיוון כבר ידוע מראש ונשארו רק הפינישים... חסיד הוא האיש הכי סקסי ב"סצנה" :)

WhyT

New member
מסכים איתך

באמת הייתה אחלה הופעה. חוץ מזה,זה פעם ראשונה שאני רואה את שתי הצמדים בהופעה ובאמת שהיה לי חיוך מרוח על הפנים לכל אורך ההופעה. אבל בתכלס, ממש ממש התבאסתי! ההופעה הזאת פשוט הוכיחה לי שאין קהל למוזיקה הזאת בירושלים. היו שם אולי 20 איש ומתוכם אולי 8 שלא הכירו באופן אישי את המופיעים. פשוט היה מבאס לראות את המעבדה כל כך ריקה, מקום תרבות מרכזי בירושלים, לא איזה חור מעפן שאף אחד לא מכיר. ההופעה הזאת באמת הראתה שמירושלים לא יכולה להתפתח תרבות היפ הופ "גדולה" למרות שלל אמנים מצויינים שיצאו מהעיר הזו. לגבי הנביאים בפינה שהיו בסוף, הייתי ממש מופתע לטובה. פעם ראשונה שאני רואה אותם ופשוט היה תענוג לשמוע את כולם.

or001

New member
אל תמהר לקפוץ למסקנות, אולי פשוט לא היו

עבודת שטח וייחצון מספיק טובים.

WhyT

New member
גם אני חשבתי על זה

אבל גם אם היה, אז היו באים כמה עוד אנשים? 20 מקסימום(וגם פה אני נראה לי מגזים). אני רואה כל הזמן פרסומים להופעות בירושלים והפרסום הוא מאוד מצומצם, אבל עדיין אנשים מגיעים להופעות גם כשאין פרסום משמעותי. אול יהבעיה היא אחרת ואנשים פשוט לא מכירים את ההרכבים הצעירים, אבל ממה שאני רואה כבר כמה וכמה שנים, בכל הופעה של היפ הופ שהייתי בה בעיר לא היו כמעט אנשים( חוץ מהדג נחש ונחשו מי...מר שוקו קרלו)

dweck2k

New member
לגבי אתמול

אני אישית לא הייתי, אבל עידו מהלייבל היה. הבנתי שהיה זין בעין, אבל יש לי לומר על זה כמה דברים: א. ירושלים הייתה ונשארה עיר קשה. בעיקר בגלל שהקהל מפוזר וקשה להגיע אליו. היו פלאיירים, היה יחצו"ן, כנראה שלא מדויק מספיק. ב. היפ הופ הוא ז'אנר שקשה לו בשנה האחרונה. אני לא מכיר מספיק אקטים ראויים, וכמו שאמרתי יותר מפעם אחת - הקהל לא רגיל ללכת להופעות היפ הופ אלא למסיבות בעיקר. וחבל. ג. העיקר שמי שהיה נהנה, וכל מי שלא היה יודע שהוא הפסיד שני פרפורמרים מעולים. פלד ואורטגה וכהן את מושון - ללא ספק מההופעות הטובות בעיר. בעוד חודש - לבונטין. דוויק

dweck2k

New member
ככה

הפקה מוסיקלית למופע: גד ברוך (פרברים רפיוג'יז) באס - מורי טלמור (צ'וקה ועוד שלל פרוייקטים אחרים) קלידים - תום (צ'וקה ועוד שלל פרוייקטים אחרים) תופים - פאבל (צ'וקה ועוד שלל פרוייקטים אחרים) די.ג'יי - ג'וניור (פרברים רפיוג'יז, פי.אר טרופרז) אמ.סיז - פלד, אורטגה

למעלה