מכיר את זה, ות'יודע מה?
לא ממש אכפת לי, אני חושב שהיה כיף ונחמד, אבל באמת ששילמתי אותו מחיר על הופעות הרבה יותר טובות ומושקעות. זה לא הכסף ואני לא קמצן תאמין לי, הלוואי וכל מוסיקאי בארץ היה הולך להופעות כמוני, זה מה שקיבלתי תמורתו, סך הכל אנ'לא מתבאס ואני שמח שהלכתי. הכל הרגיש שכונה, כהן@מושון עשו כמה שירים לחימום, לא רעים בכלל בהופעות... אבל עדיין הרגיש שוק לגמרי. פלד ואורטגה הם צמד ענק, פשוט מצויינים, הביאו איתם להקה בשם "הלייזרים" שהם פשוט לא יושבים טוב, היה נשמע המון רעש, הקלידים של הבחורה היה בווליום של 32498234 דציבל או משהו... אורטגה ופלד אמסיז מהשורה הראשונה בארץ בהחלט, לפעמים הדיקציה שלהם הורסת ולא שמעתי שיר שלם, אבל בתאכלס הם כותבים נהדר והכל נשמע כ"כ מקורי ומגניב, ענקיים. עשו את האינטרו לאלבום בפעם הראשונה בהופעה, היה פצייץ לגמרי. הנביאים- היה נחמד כרגיל... כבר נשארו איזה 10 איש בערך אבל היה כיף, אין ספק שאני אומר את זה הרבה ואני אגיד עוד הרבה, אמסיריוס הוא פשוט ענק, זה שלא מבינים מילה ממה שהוא אומר זה לא משנה, כי הוא פשוט מעיף אנשים באוויר בפלואו שלו. חוץ מזה שאת כל ההופעות-ענק שלהם הם עושים במוצאי שבת. שתהיה שבת שלום