מישהו יודע עם...

dead man inc

New member
מישהו יודע עם...

מישהו יודע עם אי פעם היה קרב בין אנדרטייקר לאולטמט וורייר עם כן תגידו לי ותשימו כמה תמונות בבקשה תודה

אילן די

New member
אנדרטייקר נגד אולטימייט ווריור

היה קרב ביניהם ברויאל רמבל בשנת 89 אם אינני טועה (וזה גם היה הרויאל רמבל הראשון). האנדרטייקר רק הגיע ל- WWF וכבר שלט בעניינים, אבל זה היה הקרב הרציני הראשון שלו כיוון שבתקופה ההיא הסופרסטארס לא נלחמו בסופרסטארס אחרים אלא רק באירועים גדולים. בשאר התוכניות הם היו נלחמים בכל מיני מתאבקים שהיו מפסידים באופן קבוע. זה היה קרב ארון מתים, האנדרטייקר מלווה בפול ברר, הכניס את האולטימייט ווריור לתוך הארון וניצח.

Israeli Hero

New member
אתה טועה

לפי האתר הזה http://members.aol.com/_ht_a/WSandT/cards/usa/wwf/wwfindex.html או כל אתר אחד של תוצאות מארועים, מעולם לא היה אנדרטייקר נגד ווריור באירוע חשוב. למעשה לא חשבתי שאי פעם היה קרב בינהם, עד שראיתי את התמונה של טי מאן. מעניין אותי מתי באמת נערך הקרב בינהם...

אילן די

New member
תוספת

יכול להיות שזה לא היה באירוע אבל אני כמעט בטוח. בכל מקרה לפני הקרב הראו כל הזמן שהווריור פוחד איימים מהאנדרטייקר (היתה על זה גם כתבה ב- WWF מגזין). דומה מאד לסיטואציה שהיתה בין יוקוזונה לאנדרטייקר לפני קרב הארון.

TRIPLEfnH

New member
And now the truth...

First of All, The UnderTaker debut in Survivor series 90. Second of all, The Ultimate Warrior had a posedown contest with Rick Rude at the 89 Rumble (which wasn´t a PPV, by the way) And as for your question, the answer is no, there has never been a one on one Taker vs Warrior match on WWF T.V. (I think they teamed at least 1 time, though). As a matter of fact, Tey only been in the WWF at the same time for so little time, Survivor Series 90 to late 91, and the time between WrestleMania 8 (1992) to SummerSlam that year.

t-man

New member
תשובה סופית

כן היה קרב בין אולטימט ווריר לאנדרטייקר הוא אפילו זכה בתואר הקרב הכי טוב של שנת 1990 על ידי מגזין ההיאבקות Pro Wrestling Illustrated הוא לא היה בשום אירוע חשוב או PPV אבל הוא כן צולם לטלוויזיה ואתם יכולים לימצוא אתרים שמוכרים קלטות אם הקרב

dbzb

New member
יש לך ליפסוסים קלים ../images/Emo55.gif

לפי הקישור שהבאת מדובר על פיוד השנה, לא קרב השנה, והשנה המדוברת היא 1991, לא 1990. מתי הפיוד הזה יכול היה להתקיים? הוורייר הרי עזב קצת אחרי סאמרסלאם, שם הוא התאבק יחד עם הוגאן נגד השלישייה העיראקית. יכול להיות שזה היה בין רסלמאניה 7 לסאמרסלאם? אני ממש לא זוכר כזה דבר וזה גם לא נשמע לי הגיוני כי האנדרטייקר היה שחקן חדש בWWF אז לשים אותו בפיוד מול אחד הבייביפייסים הכי גדולים בחברה באותה תקופה ממש לא מסתדר לי. T-MAN, אתה עובד קשה עם התמונות, יושב שעות להעלות אותם על הרשת. אני מציע כדי שלא תישרף שתוריד את קצב העלאת התמונות (אנחנו הפורום עם הכי הרבה קבצים שראיתי). תגיד WWF זה תחביב בשבילך, כן? אתה לא מתפרנס מזה, נכון? כי נראה לי על פי כל התמונות שלך והידע שאתה מפגין שאתה משקיע המון זמן בנושא הזה.

t-man

New member
דבר ראשון

היה קרב בין אולטימט ווריר לאנדרטייקר ב-91´ ואיך אתה יכול בכלל להגיד שהוא היה "שחקן חדש" כאילו הוא איזה מתאבק חסר ניסיון הרי ב-1991 הוא זכה בתואר העולמי ,מה שאומר ש-WWF ראתה בו את אחד המתאבקים המרכזים באירגון -אתה לא חייב להאמין זאת זכותך! דבר שני לגבי התמונות ,זה לא לוקח לי שעות אתה לא צריך להגזים מקסימום חמש דקות -הסיבה שאני מעלה את התמונות היא שיש לי אוסף גדול ואני רוצה לחלוק את זה אם עוד מעריצים של היאבקות ואני רואה שיש ביקוש לתמונות וזה לא צריך להפריע לך,מה שאתה כן צודק זאת בכמות מעכשיו אני יעלה רק חמש תמונות מכל מתאבק ולא עשר ומעלה

dbzb

New member
אני האחרון שיש לו בעיות עם זה ../images/Emo55.gif

אני נהנה מחלק גדול מהתמונות שאתה מעלה וגם פניתי אליך בבקשות לתמונות בעבר. חשבתי פשוט שזה לוקח לך המון זמן כי לפעמים ההפרש בין התמונה הראשונה שאתה מעלה עד זו האחרונה הוא כמה עשרות דקות אבל אני מניח על פי מה שאתה אומר שזה רק השרת שלוקח לו הרבה זמן לשים את זה בפורום ואתה עצמך גומר להעלות אותם הרבה יותר מהר. לא ניסיתי לקנטר אותך או משהו, סתם התעניינתי כמה זמן אתה משקיע בתחביב הזה (תראה אתר כמו 1WRESTLING למשל מורכב מאוהדים בעיקר שהצליחו להפוך את התחביב לעיסוק ונראה לי שאתה גם מתאים לזה) . בקשר לאנדרטייקר, זה שהוא היה חסר נסיון זו עובדה. זה מקביל לזה שRVD (גם מתאבק עם נסיון קודם אבל לא בBIG TIME ) היה זוכה באליפות בקרב המשולש עם אנגל ואוסטין. אבל זה לא אומר שהקרב לא התקיים. דברים קצת יותר מוזרים קרו בחיים

t-man

New member
לגבי אנדרטייקר

ב-1991 הוא התאבק נגד אלק הוגן(שהיה הביבי פייס הכי גדול ב-WWF באותה תקופה)על אליפות העולם והוא זכה בתואר למרות שזאת הייתה רק השנה הראשונה שלו ב-WWF ,מה שדי אומר שוינס מקמהון חשב שאנדרטייקר הוא אחד ההיילים היותר גדולים ב-WWF ולכן קרב בין אולטימט ווריר בהחלט נראה ריאלי ב-1991 (האולטימט ווריר עזב את ה-WWF לאחר סאמרסלאם 91´)כך שלו וווריר היה הרבה זמן במהלך 91´ להתאבק אחד נגד השני בקשר לתמונות אני באמת מקווה שאתה נהנה מהם כי אני מעלה אותם בשבילך ובשביל שאר מעריצי ה-WWF

dead man inc

New member
ל T MAN ......

טי מן תשים בבקשה עוד תמונות בין טייקר לאולטמט עם יש לך בבקשה תודה

t-man

New member
מצטער אחי

אין לי יותר תמונות של הקרב אבל אם יהיו אני יעלה אותם ישירות לפורום

אתה טועה טריפל פנ אייצ´

הראמבל ב89 כן היה פייפר ויו רשמי הראמבל ב88 לא... הוא שודר בחינם

למעלה