מישהו יודע על איזה

offspringer

New member
חחחח

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

themisfits

New member
איבנז לא חברה גרועה!

איבנז חברה טובה לכל דבר אופספרינגר! איזה גיטרה יש לך שאתה מדבר בכזה זילזול וציניות הא?:) ומה זה לעזאזל אופספרינגר אין כזה דבר!!#@!$$

offspringer

New member
לי יש גיטרה מספיק טובה כדיי שאו

כל לצחוק על חברות אחרות: יש לי מיוזיק מן סילווט עם טרמולו מקורי של מיוזיק מן (חח, כתבתי את זה כי יש גם פיקסד אז לא רציתי לבלבל) הנה תמונה, בדיוק היא, חוץ מהכפתורים, כי מה שבתמונה זה מודל ישן יותר

KamikazA

New member
אני זוכר

בפורום כלי נגינה שאמרתה לפני איזה חצי שנה שקנו לך את הגיטרה לבר מיצווה ואין לך מושג אם הגיטרה טובה, אז אמרו לך שהיא כן אז אתה עד היום אוכל סרטים, אהה ואין לך עדיין אוזן להבחין אם איבנז זה טוב או רע אז סתום פאג

offspringer

New member
זה נכון שבהתחלה לא ידעתי למה היא טו

בה, אבל האוזן שלי התפתחה מאז, ושמעתי גם גיטרות אחרות, אז אני יודע להבחין, אני מנגן עם איזה מישהו שיש ל גיטרה סילבר הד חיקוי לפנדר, רציתי שהוא יעשה לי ליווי אז נגנתי לו את הליווי ואמרתי לו תאקורדים, הוא ניגן את זה וזה נשמע חרא, אז אל סתם תגיד דברים בלי בסיס, אידיוט

a fire inside

New member
תשמע, אתה אידיוט

יש לי RG 470 וזאת גיטרה בת זונה איך אתה יכול להחליט שכל האיבנז גרועות שוב, אתה אידיוט.

punk223

New member
מה הקשר?

למה גיטרה יפנית זה חרא? איפה קראת את השטויות האלה?

Eric Melvin

New member
למרות שאני רק מתחיל בגיטרה

יש פה ביקורת על איבנ
!

dansh

New member
בוא תסביר לי

איזה עוד גיטרות יפניות חארות...

offspringer

New member
הנה אחת

SILVERHEAD זה לא ממש יפאני אבל זה מהאזור, יש המון חברות שאני לא זוכר את השם שלהם

Papito

New member
תקשיב לי אידיוט קטן ותקשיב טוב

תפסיק לשחק אותה מבין בגיטרות כי אתה לא, אני גם לא מעריץ גדול של איבנז אבל אני מרשה לעצמי אחרי הרבה שנים של נגינה\חזרות\הקלטות \הופעות\נגינה על עשרות סוגים שונים לאמר שאני לא אוהב אותה וזה לא בגלל שיש לה צליל חרא זה פשוט כיח היא לא הטעם שלי, זה שיש לך מיוזיק מן זה לא הופך אותך לפאקינג הנדריקס אז תפסיק להתלהב ילד בן 13 שלא יודע לעשות סולם מז´ורי מבלי להתבלבל, תפסיק להטעות אנשים ולהגיד דברים לא נכונים אז דקסטר מנגן על קוסטיום יופי!! בוא נשים גם פוסטרים שלו ונתחיל לאונן עליו?, תפסיק להתלהב ולהגיד אני פאקינג פאנקיסט כי אני לא שומע את מה שממוסחר (כן קראתי את ההודעות שלך בפורום מטאליקה יא אפס), ביום שתגיע להיות פאנקיסט ברמה של רבע מחברי הפורום וקמיקזה בפרט אז אני יוריד בפניך את הכובע אבל הסיבה היחידה שאתה שומע את החרא שלך (אופספרינג ד"א להקת הפאנק הכי ממוסחרת היום, כן יותר מבלינק) זה כי זה פאקינג קווול!!, ואם אתה כ"כ רוצה להיות אנדרגראונד ופאנקיסט שהוא לא ממוסחר ושהוא לא הולך עם הזרם אז למה בפורום כלי נגינה העיפו אותך לכל הרוחות בגלל שלא הפסקת לפרסם את האתר (המסריח יש לציין) שלך?? אני רואה פה בגידה בעקרונות הפאנק?? לסיכום תפסיק להתלהב ושב בצד ובמקום להתערב בדברים שאין לך מושג בהם שב ולמד מגדולים וטובים ממך במקום לשחק אותה הכי מבין בעולם

offspringer

New member
?????????

א. לא כתבתי שאני שונא את מה שממוסחר, כתבתי שאופספרינג יצאו נגד עצמם ב. לא שמעת אותי מנגן, ואני מנגן סולם מז´ורי טוב מאד ג. לא אמרתי שאני מבין בגיטרות, אני אומר רק את מה שאני יודע ד. אני לא פאנקיסט אנדרגראונדר, אני מי שאני ואני לא שם עליך ועל הסטיגמות שלך ה. מה כתבתי בפורום מטאליקה? ו. מפורום כלי נגינה העיפו אותי כי המנהל אידיוט, את האתר שלי הפסקתי לפרסם עוד לפני שהעיפו אותי ז. אני לא מתיימר להיות אף אחד ח. מי בקש ממך לכתוב את זה? ט. אני כותב את זה לא כדי להוכיח לך דברים, אלא כדי שלא יהיו אי הבנות

offspringer

New member
אתה איתו?

הוא לא יודע מה הוא מדבר, בטח קאמיקאזה אמר לו לכתוב את זה

למעלה