מישהו יודע מתי.....

מישהו יודע מתי.....

מישהו יודע מתי יוצאת טרילוגיית מלחמת הנשמות בתרגום?!?!?!?! אני מת לקרוא את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

SaberTooth

New member
אנחנו לא קשיי הבנה...

ונבין טוב מאוד מה אתה רוצה להגיד גם עם סימן קריאה ו/או שאלה אחד. מלבד, ריבוי סימני קריאה/שאלה מרמז שאתה היסטרי. אני בטוח שזה לא מה שאתה רוצה להעביר.

strahd

New member
הרשה לי לצנן את ההיסטריה

קודם כל חראם על כל סימני הקריאה, לא חבל? דבר שני, הספר ככל הנראה, אך אל תתפוס אותי במילה, יצא לקראת סוף השנה בזמן חנוכה. אך כמובן, כל עוד אין פרסום רשמי מאופוס, אין להתייחס למילותי כאל תורה מסיני

מותר לי לשאול שאלה?

בלי שהדבר יסכן את כל הוצאת הספר לאור? מתי התאריך שבו התרגום יהיה מוכן? לא הספר עצמו, רק שיהיה תרגום ושאז הדבר יהיה תלוי בהוצאה לאור בלבד?

>>נצל"ש<<../images/Emo72.gif../images/Emo13.gif

עשיתי דולי של עצמי! *מתלהבת* נו, מה אתה אומר, עומר? דומה? זה הכי קרוב לתמונה שאני מוכנה לפרסם פה.

המממממ......./images/Emo48.gif

מספר הערות: בחיים לא ראיתי את הבגדים אלה עלייך. את ממש לא טיפוס מסמיק. השיער שלך לא מוזר כזה. ותורידי את ההבעה החמודה הזו על הפנים. זה פשוט מפחיד לחשוב על זה כעל הפנים שלך....*_*..... סך הכל..... די דומה..... בכל מקרה, דומה או לא, זו דולי יפה מאוד.

מה מצחיק?../images/Emo48.gif

התכוונתי ברצינות לדמיון הכללי. הבעיה שהוא כללי מאוד. הרבה מהפרטים פשוט לא מסתדרים לי. אל תיעלב מהכותרת, כן? זה נשמע קצת אגרסיבי אבל זו ממש לא הכוונה.

Uzumaki Naruto

New member
אני יודע שלא התכוונת לרע...

(אני לא יודע אם אתה מדבר אליי אבל לא נורא ^_^)

wisp

New member
הינך מתבקש לא לשפוט את חברי

הפורום...

כן, דיברתי אליך.^_^../images/Emo48.gif

וויספ, מה הקשר? לא הבנתי (מה שקורה לעיתים קרובות כשמדובר בדברים שאתה אומר
)......

../images/Emo4.gif../images/Emo72.gifאתה נחמד.

1. הסומק וההבעה זה לא אני, זה הבייס.(לולידו-מיסואה) 2.אתה אף פעם לא מסתכל על הבגדים שלי. 3.מה מוזר בשיער?

למעלה