מישהו יודע מתי..................... יוצא הקליפ של בריטני "Me ageinst the music" בארץ??????
• •SaRiT• New member 3/10/03 #1 מישהו יודע מתי..................... יוצא הקליפ של בריטני "Me ageinst the music" בארץ??????
D Dream within a Dream New member 3/10/03 #2 ../images/Emo41.gifב-MTV הקליפ אמור לצאת עוד שבועיים.. ב-13 באוקטובר..
• •SaRiT• New member 3/10/03 #3 אהההה טוב ואגב..... ראיתם כבר את התמונה הזאת של בריטני? כי אני רק היום ראיתי...
S slave4brit New member 3/10/03 #4 ../images/Emo42.gifמדברים על תאריך אחר כנראה שזה יהיה רק ב 19 לנובמבר...
• •SaRiT• New member 3/10/03 #5 כדאי שהם יחליטו מהר... כי אני כבר משתגעת............ וואי איך התגעגעתי לבריטנייי אוו גאאאאאאדדדדד ואני בטוחה שהיא תדפוק קאמבק חבל"ז!!!
כדאי שהם יחליטו מהר... כי אני כבר משתגעת............ וואי איך התגעגעתי לבריטנייי אוו גאאאאאאדדדדד ואני בטוחה שהיא תדפוק קאמבק חבל"ז!!!
D Dream within a Dream New member 4/10/03 #11 ../images/Emo41.gifבת אל עזבה.. רק לשבת.. היא שומרת שבת..
• •SaRiT• New member 4/10/03 #12 אהה מתי היא תחזור..../images/Emo35.gif רק אחרי יום כיפור אני לא יחזיק מעמד עד אז...