מישהו יודע משהו

koby329

New member
מישהו יודע משהו

על תוכנה שמאפשרת צפיה בטלוויזיה דרך הפוקט?

mikeoreli

New member
קצת יותר פירוט

אתה מתכוון לראות שידורים דרך הWIFI או דרך האויר? כדי לראות שידורים שנקלטים דרך האויר (RF) תצטרך מכשיר שמתחבר לכניסת הCF. לפי שמועות, ניתן לקנותו ב180$ (ממש לא מציאה) בעידן 2000. דרך הWIFI, תלוי איזה פורמט זה משודר. לפי זה תדע דרך איזו תוכנה אתה יכול לראות.

koby329

New member
תודה ועוד שאלה

אתה מתכוון לכרטי זכרון ? עוד שאלה:איך גולשים בלי להתחבר למחשב? יש חיבור נייד?

mikeoreli

New member
שאלה בחזרה

איזה מכשיר יש לך, או איזה מכשיר אתה רוצה לקנות? לגבי המכשיר שציינתי, הוא נכנס לאותה כניסה כמו שכרטיסי זיכרון CF משתמשים. בתקן CF אפשר להשתמש או עבור זיכרון או עבור מכשירי קצה.

koby329

New member
יש לי MIO168

ותסלחו לי על הבורות אני לא ממש מבין מה היתרון באפשרות לגלוש בפוקט אם הוא צריך להיות מחובר למחשב. האם אותו חיבור שציינת קיים גם עבור מכשיר זה?

mikeoreli

New member
הוא לא מחובר למחשב

יש 2 אפשרויות ניידות להתחבר לאינטרנט : 1. WIFI: שהוא מובנה בתוך הפוקט פיסי או שאפשר לקנות כרטיס CF או SD WIFI. על מנת שתוכל לגלוש, אתה צריך להיות בקרבת AP (יש כמה שמות כמו Hot Spot, נקודה חמה, Access Point, המשמעות של כולן זהה רק שמות שונים וראשי תבות). 2. GPRS: א. אם יש במכשיר שלך Blue Tooth (נקרא גם BT בקיצור או "שן-כחולה" בעברית) ואם יש לך בטלפון הסלולארי BT, אז תוכל לגלוש מאיפה שלא תרצה באינטרנט בדרך קלה ונוחה אם כי יקרה יותר מWIFI. ב. במכשיר שלך יש אינפרא אדום (כמו בכל הPPC). אם גם בטלפון הסלולארי שלך יש גם כן אינפרא אדום, תוכל לגלוש דרכו כמו עם BT, העלות שווה, אך זה פחות נוח משום ששתי עייניות האינפרא אדום צריכות להיות אחת מול השנייה במרחק של עד מטר.

למעלה