זה בורבון מוצלח ומיוחד למדי...
הוא מורכב מכמה מהחביות אחרונות של הבורבון שזוקק במזקקת סטיצל וולר (Stitzel Weller) שנסגרה בשנת 1991.
המזקקה ייצרה בורבון wheated, כלומר פרט לתירס היה אחוז גבוה יחסית של חיטה בתמהיל הדגנים. החיטה נותנת טעם מתקתק ורך יחסית.
 
זו המזקקה שהויסקי שלה הפך את הבורבון של "פאפי ואן וינקל" להיות הדבר הכי חם והיסטרי בארה"ב בעולם האלכוהול מאז תקופת היובש.
קשה לתאר במילים שפויות מה הבורבון הזה עשה לאמריקאים... החל ממחירים 4 ספרתיים במכירות יד שניה, ועד להגרלות על הזכות להשתתף בהגרלה על הזכות לקנות בקבוק במחיר לא רחוק מ-4 ספרתי... רמות חדשות של טירוף.
 
אז במובן מסויים, זה ה-Next best thing לפאפי המבוקש. כמובן שכשנפוצה השמועה גם את הג'פרסון 18 מזמן אי אפשר להשיג יותר...
 
חשוב לציין שג'פרסון לא מייצרים טיפת ויסקי - הכל קנוי ומבוקבק תחת תווית שלהם. גירסאות אחרות שלהם מכילות בורבון ממזקקות אחרות, ולא דומה ל-18 Presidential.