מישהו יודע מה קרה להם??

עטלף77

New member
הם מופיעים כרגע כלהקת החימום

של מוניקה סקס. עד כמה שאני יודע אין להם כרגע הופעות משלהם.

ricardo18

New member
לדעתי שיגעצ הם להקה המאופיינת

בטקסטים אינפנטיליים להחדיר, ובסטיות אגרסיביות מדי לכיוון הפאנק. אבל איכשהוא החוצפה, המחאתיות והישירות נוזלים מהם ובעיקר מיובל מנדלסון. אם רק היו משתמשים בטקסטים בוגרים יותר... ומשכללים את עבודת הגיטרות - הייתי מהמר עליהם בתור יורשי איפה הילד הבאים.

../images/Emo6.gif יש בזה משהו...

אבל זה המיוחד בהם... וזה לדעתי אחד הדברים שמבדלים אותם מהרבה להקות רוק ישראלי אחרות... שייגצ
- דודי

N a V e

New member
איזה...

מבדיל לרעה אם אתה שואל אותי... איפה הילד...שייגעצ....אין קשר בכלל.

ricardo18

New member
לא נכון. תקשיב להקלטות ראשוניות של

חמי רודנר ותמצא משהו דומה. מוזיקה כוחנית עם אלמנט פאנקיסטי. חוץ מזה - הטקסטים הם מחאתיים. מתי לאחרונה קמה לנו להקת רוק מחאתית אמיתית?

מוקוש

New member
דווקא המילים בחלקן טובות.

ההתחלה של ניו יורק - רפיח, או שגר פגר... מילים נכונות. מסר פוליטי בוטה.

N a V e

New member
חח פוליטיקי עלק...

זדה באופנה להסית ולשנוא חרדים...ועצוב מאוד שזו הגזענות אליה נקלענו. עשו לי טובה...איפה הילד הייתה להקת הרוקנרול/הרוק הכבד הטובה שהייתה בארץ,היה לה את אחד הגיטריסטים הטובים בארץ(בן עמי),סולן מדהים(קול טוב ולא חובבני כמו של שייגעצ),טקסטים הרבה יותר נוגעים...ויכולות נגינה הרבה יותר טובות.לעזאזל,איך אתם לא רואים את זה?!

guitar lan

New member
אני גם אוהב את איפהילד וגם...

את שייגעצ, אני ממ שלא אומר שהם דומים, אני לא רואה איפה יש מקום להשוואה! אבל גם טקסטים לא רציניים לפעמים זה דבר נחמד. אבל מישהו אמר בצדק, אם שייגעצ לא ישנו את הסגנון של הטקסטים שלהם, אני לא רואה להם עתיד רחוק...

למעלה