מישהו יודע מה פירוש המילה atticus?
E eb182 New member 1/10/02 #2 זאת דמות מהספר "to kill a mocking bird" לדעתי זאת הסיבה שאחד הסמלים שלהם זאת ציפור מתה
H HuRLeY GiRLY New member 1/10/02 #3 כן... יש לי חולצה שלהם ויש בה ציפור מתה... לא כל כך אהבתי את הקטע הזה האמת.. :/
E eb182 New member 2/10/02 #7 אין לי מושג לא קראתי אותו אני רק יודעת שזה הספר שקוראים בארה"ב בכיתה ט´ וש-atticus וא איש זקן בספר אתה לא חייב לקרוא ספר בגללם אלא אם כן אתה אוהב לקרוא
אין לי מושג לא קראתי אותו אני רק יודעת שזה הספר שקוראים בארה"ב בכיתה ט´ וש-atticus וא איש זקן בספר אתה לא חייב לקרוא ספר בגללם אלא אם כן אתה אוהב לקרוא
P punk223 New member 3/10/02 #10 כן... לפי מה שהבנתי הסיפור מתרחש בשנות ה-30, ואטיקס הוא אלמן שמגדל את ילדיו לבד ויש להם טבחית שחורה, שנאבקת בכל הגזענות מסביב והמשפחה עוזרת לה... עכשיו, איך מארק וטום קשורים?
כן... לפי מה שהבנתי הסיפור מתרחש בשנות ה-30, ואטיקס הוא אלמן שמגדל את ילדיו לבד ויש להם טבחית שחורה, שנאבקת בכל הגזענות מסביב והמשפחה עוזרת לה... עכשיו, איך מארק וטום קשורים?
E eb182 New member 4/10/02 #11 אולי הם קראו את זה או שבעצם לא נראה לי שהם הקימו את החברה אז מי שכן כנראה קרא את זה ואהב את השם