מישהו יודע מה זה? מי הנחש המדובר?
G gaichuk New member 28/10/04 #3 או BOTHROPS. נחש עם יותר מופעים מכל נחש אחר אני חושב... ניזון ממגוון רחב של חיות כגון ציפורים,מכרסמים ודו-חיים. משריץ וולדות חיים.
או BOTHROPS. נחש עם יותר מופעים מכל נחש אחר אני חושב... ניזון ממגוון רחב של חיות כגון ציפורים,מכרסמים ודו-חיים. משריץ וולדות חיים.
G gazon New member 28/10/04 #4 ואו נחש יפיפה אני לא ממש מכיר אבל הוא מזכיר את העכן המקורנן? כי גם לו יש קרניים כאלה.?
י יונתן ורונסקי New member 28/10/04 #7 הBOTHROPS זו משפחה אחרת של נחשים. אני מצרף קישור לאתר שמראה תמונות של תתי מינים שונים. מדובר על צפעוני גומה גדולים שמקורם בדרום אמריקה.
הBOTHROPS זו משפחה אחרת של נחשים. אני מצרף קישור לאתר שמראה תמונות של תתי מינים שונים. מדובר על צפעוני גומה גדולים שמקורם בדרום אמריקה.
א אסף בן בסט 1 New member 28/10/04 #8 אפרופו צפע גומה... מה מיחד את משפחת צפעי הגומא (pit viperes) האם זה חישני החום?
G gaichuk New member 29/10/04 #10 הBOTHROPS אינה משפחה אחרת. זה השם שהיה לאותם הנחשים עד אמצע שנות השמונים. פירוט של כל ההשתלשלות תמצא כאן. אגב,אם תחפש תחת השם Bothrops schlegeli תמצא לא מעט תמונות של אותו הנחש. משהו בסגנון של Daboia ו-Pallida אם אתה זוכר... וסתם עוד משהו שמצאתי בחיפושים. תמונות של זוחלים.
הBOTHROPS אינה משפחה אחרת. זה השם שהיה לאותם הנחשים עד אמצע שנות השמונים. פירוט של כל ההשתלשלות תמצא כאן. אגב,אם תחפש תחת השם Bothrops schlegeli תמצא לא מעט תמונות של אותו הנחש. משהו בסגנון של Daboia ו-Pallida אם אתה זוכר... וסתם עוד משהו שמצאתי בחיפושים. תמונות של זוחלים.
י יונתן ורונסקי New member 29/10/04 #11 מה הקשר לnaja Pallida? זה לא ממש סותר את מה שאמרתי. הוא היה שייך למשפחה הזאת וכנראה שמחקרים נוספים הוציאו אותו מהמשפחה הזאת. זה קורה כל הזמן עם כרכנים שונים.
מה הקשר לnaja Pallida? זה לא ממש סותר את מה שאמרתי. הוא היה שייך למשפחה הזאת וכנראה שמחקרים נוספים הוציאו אותו מהמשפחה הזאת. זה קורה כל הזמן עם כרכנים שונים.