נכון, אבל זה קצת יותר מזה...
application block הוא לא רק פלאג-אין (כדברי gilad) או dll(כדברי orengolan) שאנו משתמשים בו. application block הינו פיתרון(פיתרון "עד הסוף"!, תכף אסביר) לבעיה בנושא מסוים,כאשר נושאים אלו בד"כ חלק מהקשיים שאנחנו, כמתכנתים, נתקלים בהם ביום יום - איך להעלות שגיאות ולטפל בהם כנדרש, איך לבצע גישה לData Access Layer, איך לבצע קריאות א-סינכרוניות וכו'. הפיתרון שMS מציעים מגיע ב2 חלקים: 1. הקוד כשלעצמו, כאשר מביאים לנו את הפרויקט/ים + tester/example לשימוש בדבר. 2. תיעוד - למה אנחנו צריכים את הAB(application block) הזה, איך MS החליטו לממש אותו (עיצוב). אני חושב שהחלק הזה משמעותי וחשוב להבנה של "איך MS מצפים שאני אשתמש בFramework", כלומר באמצעות קריאה והבנה של התיעוד + הקוד שמצורף, ניתן לפתח את היכולת שלכם לנצל את התשתית טוב יותר ובעיקר ללמוד עיצוב ברמות הגבוהות ביותר ! לכן קראתי לAB, פיתרון "עד הסוף", כלומר מהחלק של "למה אנחנו צריכים את זה" -> עיצוב המחלקות, בחירת סוגי ישויות -> ועד המימוש אני מאוד ממליץ להוריד כמה AB-ים ולנסות לקרוא את התיעוד שלהם, לראות אם יש בהם צורך ואם כן - לקרוא את הדברים עד הסוף, לנסות להבין איך כל דבר עובד, זה יוסיף לכם ערך אדיר.