מישהו יודע למה...

ezraz

New member
מישהו יודע למה...

בוקר טוב, יש למישהו הסבר חכם למה בצליל העלו את מחיר הדיסק מ 50 ש"ח ל- 60 ש"ח? האם ידם של התו השמיני בדבר או "חזירוּת" של צליל בגלל שהדיסק נחטף מהמדף וזו יכולה להיות דרך טובה להגדיל רווחים? הרי המעבר לתו השמיני היה בחלקו גם כדי להוזיל את מחיר הדיסקים לציבור. הרגיזו אותי!!!

golf123

New member
צודק 100%, ביררתי את העניין...

ואכן, המחיר 60 ש"ח. ולכן, התקשרתי למשרדים הראשיים שלהם ודיברתי עם ההנהלה. הערתי את תשומת ליבם על כך שהם הרשת היחידה בארץ שמוכרת את הדיסק במחיר המרגיז הזה (הסברתי להם שבכל הארץ הדיסק נמכר במחירים שבין 39.90 עד 49.90), והם הבטיחו לי חגיגית לבדוק את העניין. אתם מוזמנים גם אתם להתקשר אליהם ולבקש את ההנהלה. סביר מאד להניח שאם עוד אנשים יתקשרו להצר על המחיר, הם יתקנו את זה. הטלפון: 1-800-49-50-51

revchuk

New member
למה ?

למה זה מציק לכם ? יש חנויות שמוכרים את הדיסק בזול ... פשוט קונים שם. למה צריך לריב עם ההנהלה ? מצידי שפשוט יידפקו שאנשים לא יקנו מהם ... מה שכן, בדיסק סנטר יש פוסטר ענק של הדיסק בכניסה והדיסק של עמיר ממש נמצא קרוב לכניסה ולקופה ... ככה לא ניתן לפספס אותו

golf123

New member
טעות גדולה בידך!!

המחיר לא צריך לעלות מעבר ל- 50 ש"ח, זו הרי המטרה של "התו השמיני". לא לוותר, להתקשר אליהם (וזה לא אומר שצריך לריב איתם, חס וחלילה). מאמץ ממש קטן והם יוזילו שוב את המחיר, זה באמת לא קשה, וגם הטלפון הוא חינמי.

ווטלמן

New member
כי אנחנו רוצים שיותר אנשים יקנו את

הדיסק, וזה יקרה אם הוא יותר זול

טוקבק

New member
התקשרתי....

ובאדיבות רבה מסרו לי שהם יבדקו את העניין. מה שכן על מנת לברר שזה אכן המחיר התקשרתי לאיזה 4 סניפים שלהם ובכולם אזל הדיסק מהמלאי. מה שנקרא......כמעט - בשורות טובות.

golf123

New member
|הדגש|לא לקנות ב"צליל"|סדגש|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפי מה שאמרו לי בתו השמיני, "צליל" העלו את המחיר על דעת עצמם ללא קשר לכלום.

yuval755

New member
דעתי לעלייה במחיר...

הדיסק עולה 60 ש"ח במקום 50 כיוון שאולי הצטרפה עוד יד לאלבום וצריך שעוד מישהו ירוויח מהדיסק ולכן העלו פתאום את המחיר...

למעלה