מישהו יודע לאן נעלמו

supertv

New member
מישהו יודע לאן נעלמו

פגישת מחזור והמירוץ למיליון 2 שהיו משודרים בשבתות אחה"צ בערוץ 10? בלוח השידורים של היום יש משחק כדורגל ורציתי לדעת אם זה עבר ליום/שעה אחר? תודה רבה

ח

חציל לעזאזל

Guest
אבי ביטר אכל את הקלטות

רציני..

Boran

New member
זה רק היום, לא?

אני חושב ששבוע הבא זה יחזור. ולפי מה שהיה כתוב בלוח השידורים של שבוע שעבר, שבוע שעבר שודר הפרק האחרון של "פגישת מחזור". כולי מלא תקווה מפה ועד טראמפ טאוורז בניו-יורק שבשבוע הבא לפני המירוץ למיליון נזכה לראות את הפרק הראשון של "הסוליה"

supertv

New member
אני שמעתי שהשוליה תהיה

באוקטובר אז זה דיי יתאים ללוח שידורים שלהם כי פגישת מחזור יגמר שבוע הבא, אח"F זה שבת של כיפור אז לא ישודר כלום ושבת אח"כ זה יהיה אוקטובר

Boran

New member
../images/Emo99.gif|מתלהב|

this is a tough one for me... you're fired! (cobraslap)

Boran

New member
ריאליטי מדהים

למישהו בא לכתוב תיאור למילון המונחים? טוב נו מקסימום אני אכתוב בעצמי עוד מעט

yes REAL

New member
לא, הם בונים על אפרנטיס לפריים טיים

של אמצע אוקטובר. מי שלא יכול להתאפק, העונה הראשונה עולה ב-2 לאוקטובר בסטאר וורלד.

Boran

New member
פריים טיים? ידוע כבר באיזה יום?

פליז שיהיה חמישי/שישי

maya567

New member
אפשר לעשות אלימינציה קלה

יום א' יש כדורגל יום ב' חנה לסלאו - שדווקא יהיה גדול לשים את זה אחריה
יום ג' רינו צרור ודן מרגלית - לא ממש לעניין לשים את דה דונלד אחרי דה רינו. יום ד' עמנואל רוזן. גם לא ממש קשור. יום ה' בשבועות האחרונים צופית גרנט ואי אר. אי אר אמור להגמר בקרוב, אז זה יכול להתאים. יום ו' סרט יום שבת גם סרט. אז בקיצור - אם אני האחראית פרוגרמינג בערוץ 10, הייתי שמה ביום שני אחרי חנלסלאו. אפילו השמות מתאימים - החוליה והשוליה. אני יכולה אפילו לדמיין את הפרומו - דה חנה & דה דונלד בערב אחד!

למעלה