מישהו יודע לאן נעלם YOSSIXP ?

kobi 23

New member
מישהו יודע לאן נעלם YOSSIXP ?

יש לי שאלה בקשר לTHINKPAD ונראה לי שרק הוא יוכל לענות לי עליה. אני לא בטוח אם זאת שאלה שאני יכול להעלות בפורום הזה (מבחינת חוקיות)

kobi 23

New member
אוקיי

אני מעוניין שיהיה לי דיסק התקנה של XP לנייד שלי. דיסק שיתקין את כל התוכנות ומערכת ההפעלה בIMAGE. מצאתי כזה בתוכנת שיותף קבצים אבל זה שייך לדגמים מהליין החדש שלהם-ה61 (לי יש מסדרה 60). האם אני יכול להשתמש בדיסק הזה בלי לגרום לנזק למחשב שלי ? הסיבה שאני בכלל מתעסק עם זה היא שלפני כמה ימים המחשב שלי התחרפן טוטאלית והייתי צריך למחוק את כל הקבצים הישנים,כולל כל הקבצים המוסתרים של הXP,עכשיו יש לי פתרון זמני.אבל אני חייב להתקין אותה כפי שקיבלתי אותה לאחר השדרוג. שתהיה בליט אין עם כל האפליקציות. יש שני דיסקים, 1)למערכת ההפעלה,כמובן בגירסת LENOVO OEM 2)דיסק DVD שכולל את שאר האפליקציות מה אני יכול לעשות ?

Y. Welis

New member
אתה יכול להתקין הכל ולהגיע למצב סביר

ואז להכין אימאג' שלם של כל התיקיות הרצויות עם Acronis TrueImage. יתכן שזה ידרוש יותר מ-DVD אחד. האימאג' יהיה גם ניתן לאיתחול. אם אתה מגבה את המסמכים שלך באופן סדיר (או עדיף - העברת אותם למחיצה שניה) תוכל לעשות אימאג' למחיצה הראשונה כולה.

kobi 23

New member
קודם כל תודה רבה

אבל אם אתה אמור שאני יכול להתקין הכל מהדיסק שאני מוריד.זה לא אמור להיות מיותר להכין אימאג' מהתוכנה ?

Y. Welis

New member
אימאג' = תמונה של מצב הדיסק בזמן הצריבה

אם אתה רוצה להכין התקנה, זה משהו אחר שמחייב יותר ידע. לעיתים הדיסקים המקוריים כוללים הגדרות יחודיות.

kobi 23

New member
טוב

אני אנסה להשתמש בדיסקים שאני מוריד כמה זה כבר יכול להזיק,מקס' יהיה לי מסך כחול.טכנית זה לא אמור לפגוע במחשב לא ?

bar666xp

New member
אאל"ט אתה יכול ביכלל בגישה הפוכה...

להוריד את העידקון האחרון לTHINKVANTEG או איך שלא קוראים לזה... ואז לצור ממנה את הCD'S/DVD...

kobi 23

New member
עשיתי את זה כבר

השאלה היא האם הקבצים הללו מוטמעים על המחשב כפי שהם היו "כשיצאו מהמפעל". אם לא עשיתי את זה כמו שצריך יש דרך מסויימת שאני צריך לצרוב ולהתקין אותם ?

bar666xp

New member
אמורים להיות כך.

תרים טלפון לתמיכה או שלח דוא"ל לתמיכה ללנובו יש צ'ט אם התמיכה? לא זוכר חחח תשאל את המקור זה תמיד עדיף.

kobi 23

New member
שאלתי כבר אבל'ה

הם אמרו לי שהם לא יודעים.אבל שבאופן זמני זה בסדר שאלתי אם גם אפשרי לקבל,אפילו בתשלום את הדיסקים והם אמרו לי שאין אפשרות כזו.אבל אני יכול תמורת 270 ש"ח לעשות את זה דרכם.

למעלה