מישהו יודע היכן ניתן

מישהו יודע היכן ניתן

למצוא "תמונות ברצף" המרכיבות סיפורים פשוטים שמתאימים לרמתו של בן 4 וחצי.

אריראלה

New member
פורום גננות - מאגר קבצים

בפורום קיים מאגר קבצים שמכיל תכנים ועזרים רבים שניתן לנצל למטרות שונות. צירפתי לינק שאחת המשתתפות "שלחה" ללינק עם סיפורים ברצף. לא כולם טובים לטעמי, אבל בהחלט יש ממה להתחיל... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=370&msgid=67267384 מקווה שזה עוזר

אור לנו

New member
מצרפת לך קישור

לפורום הגדול למורים וגננות - מאגר הקבצים. הקישור אמור להיות ישירות למקום הנכון אבל בכל מקרה כדאי לך "לפשפש" קצת במאגר - אפשר למצוא שם עוד תמונות ברצף בקטגוריות השונות תחת תתי הנושאים - סיפורים, סיפורים ברצף, פעילויות ומשחקים דידקטים. בנוסף לי יש בגן משחק פאזל שאני כרגע לא זוכרת את שמו אבל יכולה לבדוק לך. יש שם פאזלים שמורכבים מ 3 חלקים המרכיבים סיפור, למשל - כביסה מלוכלכת, מכונת כביסה, כביסה נקייה - הילד צריך להתאים את החלקים לפי רצף התמונות הנכון.

ציפולי

New member
משחקי רצף

אני מניחה שאת מתכוונת למשחק "אנלוגי" יש גם משחק נחמד בשם "סיפור בשלבים" שניהם של "יצירה", כוללים 12 סיפורי פאזל בני שלושה חלקים אפשר לעשות את הפאזל בלי להבין כלום - סה"כ 3 חלקים, ואפשר לפתח את הסיפור ביחד עם מבוגר מתאים לגילאי 3 עד 5 (כך על הקופסא)

יש משחקים מתאימים

משחקים של "יצירה" (כל משחק עולה כ-30 ש"ח בחנויות משחקים)- 1. שלבים 2. אנילוגי. ומשחק רצפים של " קודקוד" עולה כ-35ש"ח.

mayarel

New member
ובמשחק מחשב

יש משחק מחשב של חברת פור איי די שנקרא ארגז המשחקים. בין שאר הפעילויות הממש נחמדות שם (התאמה, אנשי מקצוע, פאזלים, מספרים ועוד) יש גם לסדר סיפור ברצף. אני מצרפת קישור. משחק שהילדים שלי מאוד אוהבים.

למעלה