מישהו יודע האם סקוט הול וקווין נאש.

מישהו יודע האם סקוט הול וקווין נאש.

מישהו יודע האם סקו הול וקווין נאש יחזרו להתאבק ביחד או בכלל.... חייב שתענו לי אני פשוט מת על שני המתאבקים האלה...

dbzb

New member
your´e not the only one ../images/Emo55.gif

Most of the mature wrestling fans want to see these guys again. After all they had a great contribution to the revulotionizing of the sport. The two are good friends and they already agreed to team togather as soon as Nash´s contract with AOL-Time Warner expires (DEC 2001). They want to do it under the "Outsiders" name but it is debatable wather they own the rights to the name. They were supposed to go on a tour in Japan but the WWF approached them now with an offer they probably won´t refuse. So get ready to say hello to the bad guy

לא משנה

New member
ThereAren´tAsManyOfYouAsYouThink

While a lot of fans would like to see Nash and Hall back in the WWF, Many fans (those who appreaciate the actual wrestling more than the gimmicks/angles/storylines side of he industry), my self included, wouldn´t. They´re both way past their prime, and considerred to have bad attitude backstage which causes low moral in the dressing room, which of course effect the final product (what made the diffrent between the WWF and WCW in the past few years, some say...). Moreover, while Hall was quite a good wrestler (some 5-6 yeas go, though), Nash has always stunck. Can you name one great match of Kevin Nash ? (don´t say Bret vs Diesel, Bret isn´t around anymore to carry Nash´s lazy ass to great matches anymore). Anyway, as for the future, Vince did had a meeting with Nash, so i guess we may see Nash and Hall back in the WWF, though i really hope not, and if Vince knows what´s good for him, we won´t.

דוד דב

New member
אני גם זוכר את הפגישה הזאת

היא הייתה בערך בזמן שהחוזה שלהם עם WCW היה אמור להגמר אבל אז WCW הציעו להם מלא כסף וחוזה של 5 שנים והחזרה לא יצאה לפועל ... אולי סקוט הול היה מתאבק טוב כבן אדם הוא היה מסריח גם אני נורא אהבתי אותו אבל הוא ממש חרא בן אדם שתופס מהמעמד שלו ... בעוד שקווין נאש עם כל מצבי הרוח שלו הייתה לו תקופה קצרה שהוא עזר לכתוב חומר לWWF וגם סך הכל היה בן אדם נחמד... כמה ושתתווכח על זה הם עדיין מעורצים ברחבי אמריקה כי הקהל שם הוא קהל של גימיקים לא יעזור לך כלום ... אני חצי חצי ... אני חושב ששילוב בין גימיקים לבין האבקות טובה זה המפתח לעשות משהו טוב ... ולסקוט הול וקווין נאש יש פחות או יותר את שניהם הם אפילו משלימים זה את זה

know your role

New member
תגובה ללא משנה

ידידי הפעם פישלת בד"כ אתה מרשים אותי עם הידע שלך אך למעשה קווין נאש לא נפגש עם וינס הוא נפגש רק עם ג´ים רוס כמובן שסקוט הול לצידו הם דיברו על העתיד ועל אפשרויות של סטורי ליינס שישלבו אותם ביעילות הם אמורים להפגש בשבועיים הקרובים שוב עם ג´ים רוס ולאחר מכן ייסגרו בתקווה דברים נכון יכולת האבקות מרהיבה זו לא תכונה אופיינית למתאבקים הנ"ל אך כריזמה ויכולת משחק יש להם ועוד איך ובניגוד אליך אני גם אוהב את זה מאוד לגבי מצבם היום בסוף שנת 2001 נגמר לקווין נאש החוזה עם טיים וורנר ולאחר מכן הוא רץ להצטרף לחברו סקוט הול אשר מופיע בהצלחה ביפן ונאש אף סגר הופעת פי פר וויו אחת בארגון היפני אך לא יותר מזה כלומר שהדרך לחזרת המתאבקים הנ"ל סלולה הכל תלוי בהם

לא משנה

New member
נכון

נכון, התבלבתי, הפגישה אכן היתה עם ג´ים רוס ולא עם וינס מקמהון. ואני גם מאריך גימיקים וסטוריליינס, כמובן, אך בראש ובראשונה יכלת היאבקות. קורט אנגל למשל הוא מתאבק מצוין, והרי עם הגימיק הישן שלו כשהיה "רע" מאוד אהבתי אותו, בעוד שכיום, למרות שהוא אינו מתאבק פחות טוב, הרי שהגימיק שלו כ"טוב" ממש עלוב, מיושן ומיצא את עצמו מלפני עשור. בוא נאמר שאני נהנה הרבה יותר מכל קרב של כריס בנואה (דוגמא למתאבק מהטובים ביותר בכל הזמנים, אך ללא כל גימיק או סיפור מרשים) מאשר קרב של קוין נאש. כמובן,שמתאבק כמו רוק עם יכולות היאבקות גבוהות (לא כמו של בנואה, אבל בהחלט גבוהות) וגם גימיק מצוין הוא שילוב מנצח, והעובדה שהוא כיום ה"טוב" מס´ 1 מדברת בעד עצמה. TRIPLEfnH

למעלה