מישהו יודע במקרה...

thinman

New member
מישהו יודע במקרה...

איך, מתי ולמה ספייק עבר לאנג'ל?

lavender4

New member
אחרי שנגמרה הסדרה באפי..

ספייק עבר לעונה החמישית והאחרונה של אנג'ל אחרי שבאפי נגמרה. בפרק האחרון של באפי אנג'ל הביא לבאפי שרשרת עם קמע מיוחד שמיועד לאפוקליפסה, ספייק ענד אותה וכך בעצם מנע את האפוקליפסה, אך זה גרם למותו (כביכול). בפרק השני של אנג'ל (עונה החמישית), אנג'ל מקבל את הקמע שנתן לבאפי וספייק יוצא ממנו - וואלה , ספייק הגיע לאנג'ל!

thinman

New member
והוא היה טוב?

כלומר הוא עבד עם אנג'ל והחבר'ה? אני חייב לומר שאני מאוד אוהב את באפי וראיתי את הסדרה כשהיא שודרה בטלויזיה אבל הפסקתי בעונה השלישית (בהיא האהובה עלי ביותר עד כה) ועכשיו אני משלים את הסדרה ואני בתחילת העונה החמישית, ובגלל זה לצערי אין לי מושג מה קורה באנג'ל בכלל. אני מתכנן להמשיך שם כשאני אסיים את באפי לגמרי.

lavender4

New member
אם אתה יכול לראות במקביל..

את 2 הסדרות זה עדיף, יש כמה פרקים משולבים כמעט בכל עונה. בעיקרון עונה 4 של באפי היא המקבילה של עונה 1 של אנג'ל. אם אני מבינה נכון אתה בעונה החמישית של באפי. אז אולי כדי שתראה עונה ראשונה של אנג'ל ואחרי כן תראה במקביל את 2 הסדרות. בנוסף אני ממליצה לך לא לעשות לעצמך יותר מידי ספוילרים, אתה תבין הכל אם תצפה לפי הסדר, אם בכל זאת אתה רוצה לספיילר לעצמך אז רשמתי את התשובה למטה.
תחשוב טוב!! ספייק אכן טוב כאשר הוא מגיע לאנג'ל וחבורתו. ובהלך העונה הוא עובד (פחות או יותר) יחד עם כולם.

למעלה