מישהו יודע במקרה

• פותח הנושא ljs
  • פורסם בתאריך

ljs

New member
מישהו יודע במקרה

על אתר שמוכר גבישים וקריסטלים למיניהם?

ljs

New member
אה, וגם..

אם כבר עוסקים אנו בקריסטלים, אני מעוניין לשמוע איך מטהרים, ופעם בכמה זמן, אבנים מסוג קריסטל ואמטיסט.

.m

New member
קריסטלים

אפשר למצוא אצל "מורנו". את רוב הקריסטלים ניתן לטהר במים עם מלח: משרים את הקריסטלים בכוס מים + כפית מלח, למשך לילה. בבוקר שוטפים תחת מים זורמים. לאחר כן ניתן להטעין באור שמש או ירח או שניהם. ישנם גבישים מסוימים שלא כדאי להשרות במים כי הם יימסו (סולפור, מייקה וכו'). במקרה כזה ניתן לטהר אותם במלח בלבד: להניח את הגביש ולשפוך עליו מלח, למשך לילה. בבוקר לשטוך קלות במים זורמים, ולהניח להטענה. שיטה שלישית היא לקבור את הקריסטלים באדמה, ולתת לה לטהר ולהטעין אותם. בהצלחה mai

Diableror

New member
רק הערה קטנה..

השיטה השלישית לא הכי מומלצת.אני מכיר אישית מישהו שקבר מספר קריסטלים באדמה,וכשחפר להוציא אותם נמצאו רק שאריות.זה תלוי בסוג האדמה ובסוג הקריסטל,ולי אישית אין כוח לבדוק...לא יודע מה איתך. טיהור במים זורמים הוא מצויין לדעתי,רק לצערנו זו כמעט לא אופציה בארצנו,בעיקר שכעת הצפון מנוטרל. Diableror

RainBird

New member
אני לרוב מטהר את הגבישים העדינים בעשן של וורבנה רפואית ולבונה. אבל גם מרווה בוערת יכולה לעבוד מצויין.

ואם כבר אז כבר מה הקריסטל שלכם עושה

הכי טוב? אני אישית נורא קשורה לקוורץ ולעין הנמר

RainBird

New member
במאגיה יש להם שימושים שונים ככה ששיקולי קניית הגבישים שלי לא קשורים כלל וכלל למה עושה לי טוב. אבל ספציפית, טורמלין ירוק.

ljs

New member
תוכל לפרט קצת?

על השימושים שלהם במאגיה? מלבד שאיבת אנרגיה וכדומה.

gwizard

New member
פירוט

כידוע, לכל גביש יש את התכונות שלו, הן במאגיה והן ברפואה (לרוב חופף). לדוגמה, אמטיסט פועלת על צ'אקרת העין השלישית ובכך מסייעת לכל הקשור לצ'אקרה זו - תקשור, על חושי, חיזוי וכ"ו. זה השימוש המאגי. בשימושים אחרים אמטיסט טובה כנגד שכרות, לדוגמה. אם אתה עונד אותה בזמן שתייה חריפה אז היא עוזרת לך לשמור על ראש צלול. אני יכול להעיד על כך מניסיון אישי - זה עובד נהדר. היום יש הרבה ספרים על גבישים וכל אחד מספר סיפור אחר על תכונות אותה האבן. לתלמיד רציני רצוי לקחת את האבן בה הוא מעוניין בידיים, להתכוונן לתדר שלה ולשאול אותה מה תכונותיה. אם האדם טיפה מיומן בתקשור או אחת מהמיומניות העל חושיות אז הוא ישמע את התשובה. אפשר לדבר מכאן ועד מחר על שימוש של כל אבן ואבן במאגיה ומעבר, אבל כבר הרבה ספרים נכתבו על הנושא. אני אישית ממליץ על ספר של מלודי - היא מבחינתי האלה של הקריסטלים עלי אדמות. אני חושב שאפילו יש תרגום לעברית, חפש בחנויות ספרים.

אני את שלי קניתי לפי הקשר שלי עם

האבן והאנרגיה שלה, לפני שידעתי מה שימושה של האבן והיכולות שלה ראיתי לאיזו מהן יש לי קשר טוב יותר וכך רכשתי אותן ולאחר מכן רק קראתי על היכולות של האבנים ולמה הן טובת

gwizard

New member
אכן

זו באמת השיטה המומלצת לכל אדם שמתחיל את דרכו בעולם הגבישים. אני גם עשיתי את זה בזמנו ויצא לי, כמובן, אמטיסט שזו אבן המזל שלי (דלי).

למעלה