מישהו יודע במקרה... מתי ירגע הים ונוכל כבר ללכת לצלול?? אני לא יכול להתאפק!
C Chico Hakli New member 19/12/05 #1 מישהו יודע במקרה... מתי ירגע הים ונוכל כבר ללכת לצלול?? אני לא יכול להתאפק!
ח חן דנינו New member 19/12/05 #2 עד סוף השבוע אין בכלל מה לדבר הים עכשיו ירד אמנם קצת אבל הוא עולה שוב בערב והים יהיה שוב סוער כנראה עד סוף השבוע מה שאומר לנו הצוללנים שיש לנו עד סוף השבוע לחכות
עד סוף השבוע אין בכלל מה לדבר הים עכשיו ירד אמנם קצת אבל הוא עולה שוב בערב והים יהיה שוב סוער כנראה עד סוף השבוע מה שאומר לנו הצוללנים שיש לנו עד סוף השבוע לחכות
F faIcore New member 19/12/05 #3 כן אבל בחנוכה אני אביתר ובר... נכל כול יום ויום בישביל לספק תחשק של כול השבועים
ח חן דנינו New member 19/12/05 #4 נקווה שהים יהיה שקט אתם צוללים כבר עם חליפה ? או שהמים עדיין דיי חמים?
ד דייג אשקלוני New member 19/12/05 #5 חייב חליפה כבר אני מאוד מקווה שבחנוכה כול יום יהיה ים טוב לצלילה זה משהו סוס יהיה
י יניר האגדה New member 19/12/05 #6 חביבי יש לנו הצוללנים לחכות עד.. חנוכה וגם זה בתקווה שנוכל להנות מאיזה יום יומיים של צלילה...אמן שיהיה פלטההההההההההההההההההה
חביבי יש לנו הצוללנים לחכות עד.. חנוכה וגם זה בתקווה שנוכל להנות מאיזה יום יומיים של צלילה...אמן שיהיה פלטההההההההההההההההההה
ח חן דנינו New member 19/12/05 #7 אבל רק שתדעו כבר שמתי לב לזה בכמה שנים שבכל חנוכה הים דיי סוער ויש סערה זאת אומרת גשם וכו...