מישהו יודע במקרה... מתי המיונים של גל"צ (כתבת צבאית)? זה די דחוף לי לדעת
L lee_1 New member 27/12/04 #1 מישהו יודע במקרה... מתי המיונים של גל"צ (כתבת צבאית)? זה די דחוף לי לדעת
J josie1986 New member 27/12/04 #4 לגל"צ יש גיוס רק פעם בשנה. חוצמיזה שיש סבב מיונים גם במרץ ולא יודיעו לך לפני כולם.
L lee_1 New member 27/12/04 #5 מן הסתם... כי אני מתנדבת אני לא מתגייסת עם הגיוס הרגיל ככה שהגיוס של גל"צ לא עקרוני לי אלא המיונים
J josie1986 New member 28/12/04 #8 אז זה לא משנה כי הקורס של גל"צ נגמר באוקטובר ולכן הגיוס הבא יהיה רק בשנה הבאה ולא במרץ.
L lee_1 New member 28/12/04 #9 מיונים לא שווה גיוס ולא שווה קורס שאלתי שאלה פשוטה הפכת את זה לשרשור שלם בלי לענות בכלל שאלתי אם מישהו יודע מתי המיונים של גל"צ אם את יודעת- מה כל כך קשה לענות אם את לא יודעת- אז למה סתם לשגע אותי????
מיונים לא שווה גיוס ולא שווה קורס שאלתי שאלה פשוטה הפכת את זה לשרשור שלם בלי לענות בכלל שאלתי אם מישהו יודע מתי המיונים של גל"צ אם את יודעת- מה כל כך קשה לענות אם את לא יודעת- אז למה סתם לשגע אותי????
J josie1986 New member 28/12/04 #10 אני פשוט לא מבינה מה הדחיפות בזה אם את לא יכולה להתגייס במרץ אז זה לא דחוף בכל מקרה המיונים אמורים להיות ב-10/1/05.
אני פשוט לא מבינה מה הדחיפות בזה אם את לא יכולה להתגייס במרץ אז זה לא דחוף בכל מקרה המיונים אמורים להיות ב-10/1/05.