מישהו יודע בוודאות...

Vegabond

New member
מישהו יודע בוודאות...

אם בעונה הרביעית אנחנו נראה את הרומולנים? אני מאוד רוצה לראות את ציפור הטרף שלהם בקרב נגד האנטרפרייז. מעניין עד כמה חזקה ציפור טרף מהמאה ה-22.

Broken Bow

New member
../images/Emo58.gifבוודאות זו מילה חזקה...

לא נראה לי שנראה "קרב", בעיקר בגלל שנאמר שהסרט ה-11 אמור לעסוק במלחמה עם הרומולנים. מה שכן נאמר ע"י המפיק בפועל החדש, מני קוטו, שיהיה סיפור בכמה חלקים על מסתננים רומולנים שינסו ליצור מלחמה בוולקן. הוא אמר שעדיין אין תסריט, אלא רק רעיון שכמעט בוודאות ימומש בעונה הרביעית של אנטרפרייז.

Chakotay

New member
אוווף!!!!!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני רציתי סרט של Deep Space Nine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כבר יודע ממזמן על מה יהיה הסרט ה 11, אבל זה מעצבן אותי!!! אני רוצה ח"ע 9!!!!! ואם לא אז הדור הבא!!!

[TNT]

New member
גם אני!!!!!

אני מת לדעת מה קורה בעולם הטרק אחרי המלחמה עם הדומיניון

Vegabond

New member
אני חושב שדווקא נראה קרב...

העונה באה תהיה בין השנים 2154-2155 נכון? המלחמה מתחילה ב2156 אז יכול להיות שיהיו כמה קרבות שקדמות למלחמה ויציתו אותה.

Broken Bow

New member
האמת ראינו את הספינות שלהם

ראינו כבר War Bird של הרומולאנים בעונה השניה בפרק Minefield. הן דומות למה שראינו ב-Balance of Teror ב-TOS רק ירוקות, ויש להן מנגנון הסוואה (נשמע מגעיל בעברית...).

7thHeaven

New member
הסרט ה 11

אותי זה קצת מבאס שהסרט יעסוק ברומלאנים, זה נראה לי נושא שנטחן כבר מספיק... הם היו הרבה בדור הבא והם גם לא ממש מעניינים
(גם הסרט העשירי התעסק ברומלאנים אם אני זוכר נכון)... מכיוון שזה לא הולך להיות הדור הבא, לא הייתי מתנגד לעוד קצת וויאג'ר ובורג (עלילה שמתחילה בזה שהוויאג'ר שוב נזרקת לאנשהו חחח) או אפילו חלל עמוק.. תמיד רציתי לדעת יותר על הברין...

Vegabond

New member
בקשר לבורג...

גם אני מאוד אוהב אותם והייתי רוצה לראות סרט נוסף איתם. אף על פי שהקולקטיב נפגע קשה וחלקו הושבת בגלל מה שקרה בשני הפרקים האחרונים של וויג'ר עדיין אני מוכן להתערב שזה לא הסוף שלהם. יוצרי סטאר טרק לא יזרקו את האויב הגדול ביותר שהם יצרו ככה סתם. הבורג עוד יחזרו והם יהיו חזקים ומסוכנים יותר מתמיד (עכשיו אני נשמע כמו איזה פרומו לסרט לא:). בקשר לרומולנים הם אולי קיבלו תשומת לב בדור הבא אבל די הוזנחו בחלל עמוק 9 לטובת הקלינגונים. לדעתי הם מאוד מעניינים ואני מצפה בקוצר רוח לראות את המלחמה בין כדור הארץ לרומיולוס ורימס. אני גם רוצה לראות עוד מהרימנים האלה.

Vegabond

New member
ועוד משהו...

אל תגידו לי שאתם לא סקרנים כמה חזקות הספינות של הרומולנים במאה ה-22 לאומת הספינות של צי הכוכבים ובמיוחד הNX Class.

למעלה