מישהו יודע באלו תפקידים

• פותח הנושא omath
  • פורסם בתאריך

omath

New member
מישהו יודע באלו תפקידים

בחה"א יוצאים יומיות ? , אם יש חיה כזאת בכלל.. כי אני סטרילי ואני לא יהיה מסוגל לעבור את השירות שלי בבסיס סגור..--צריך לספר את זה לקב"ן? או לקצין מיון?.

atypique

New member
סטרילי? לקב"ן

במידה ותקבל סעיף נפשי (שזה מה שיקרה, לפחות בהמקרים שיצא לי להתקל) סביר שתהיה אפסנאי, עובד כללי או משהו בסגנון (המחסן לא כ"כ סטרילי), אולי פקיד. במידה וזה יקרה, במידה והבסיס יהיה קרוב אליך בצורה שתהיה מסוגל לחזור כל יום לבסיס ב0800 בבוקר, זה יהיה פתוח בשבילך, אלא אם למפקד שלך יהיו נטיות התעללות כלפיך.

omath

New member
אני לא סטרילי כל כך אבל

אני כן בקטע של מקלחות ביתיות, שירותים וכו', השאלה איזה תפקידים אני יכול לבקש מהקצין מיון , בחיל האויר שיוצאים בהם יומיות? רל"ש?

atypique

New member
תלוי איזה, איפה וכו'

בכלל לא בטוח שתקבל, זה תלוי מאוד איפה אתה גר ואיפה בסביבה יש לשכת אל"מ עם תקן פנוי. בבסיסים, זה לרוב אחד בודד והסיכויים אפסיים, במטה בקריה זה סיכוי לא רע, אני מכיר תקן שהתפנה לאחרונה. חוצמזה, שרל"ש זה לרוב דורש סיווג בטחוני, שסעיף נפשי עושה קצת בעיות בהשגתו. ואם תסלח לי, על מה ולמה חיל האוויר?

omath

New member
אין לי סעיף נפשי..רק

רציתי במידה ולא יתנו לי תפקיד של יומיות, אז אני אלך לקב"ן.. אני גר ברחובות 12 דקות מתל נוף. למה חיל האויר? הצבא קבע :( , נראה לי. כי הגיוס שלי שונה מ4.2.07 ל31.1.07 ..ואחת אמרה לי שבאותו היום מסתיים קורס בחיל האויר וכנראה נפתח גם אחד חדש אז אם עושים 1+1..אתה מבין.

atypique

New member
מה הקשר בכלל?

וסביר שאם אתה לחה"א, בלי יעד - אתה הולך לטכני, וזה הכל חוץ מיומיות בעיקרון. רוב היציאות במערך הטכני הם חצאים, דהיינו שינה בבסיס ויציאה הביתה כל שבת שניה. כולם בקטע של מקלחת ביתית, שירותים וכו', אבל מה לעשות, הצבא צריך גם אנשים שישנו בו לעיתים. במידה ויש לך בעיות להתמודד עם זה, הפתרון הוא הקב"ן והפסיכיאטר שיתאימו סעיף נפשי, ואיתו ההשלכות של העניין (בין היתר, אני לא מאמין שזה מאפשר תפקיד רל"ש, בגלל בעיית הסיווג).

omath

New member
רגע יכול להיות שאני גם לא מיועד

לחה"א? , כתבתי אותו בעדיפות שנייה אחרי שח"ם..

2inaroad

New member
אז חכה קודם שיגידו לך יעד...

חוץ מזה, בחיל האוויר טוחנים אבל לפחות טוחנים בבסיסים נורמליים.

omath

New member
אם ובמידה ויאמרו לי שאני

מיועד לחה"א, ויש לי ויטמין P של שתי קצינים בבסיסים השונים , זה יכול לעזור במידה ואני אחפוץ ביציאות יומיות?

2inaroad

New member
תלוי

אבל בצבא אתה תבין שהרבה דברים ממש תלוים בבסיס ובמקרה הספציפי. אותו תפקיד בבסיסים שונים ניתן לצאת יומיות וניתן חצאים. חוץ מזה, אולי תתאהב בצבא ולא תהיה לך בעיה עם סגירות? אני טוחן חצאים ולפני זה חשבתי שאני חייב יומיות מכל הסיבות שבעולם...

למעלה