מישהו יודע אם....

boritos

New member
מישהו יודע אם....

הפרק הזה כבר שודר? באיזה עונה הוא? (ד"א-הפרק אתמול היה אחד הטובים בסדרה...
)

מתוקה777

New member
גם הייד הראה חריץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא מזמן בפרק של אלווין שהוא הראה לפז את התחת ויייייייי!!! מתה עליו(הייד)

BiRd Of PrEy

New member
לא לא

הייד הראה את התחת
קלסו הראה רק חריץ.. אבל הייד הראה את התחת
גם אני מתה עליו

Kryptonite

New member
אנשים,../images/Emo168.gif

בפעם האלף - אסור לדבר על הורדות בפורום. תפוז היא חברה מסחרית, וכל דבר כזה יכול לגרום לתביעה שתגרום לתפוז להיסגר ולא יהיה לנו פורום
אז לא לדבר על זה בפורום (מותר לומר- יש לי פרק על המחשב מקאזאא, אבל לא להסביר ולפרט איך למה איפה מתי כמה ומדוע!), אפשר במסרים, באיסיק, באי מייל וכל זה.

Kryptonite

New member
נמחקו פה כמה הודעות!!!!!!!!../images/Emo168.gif

היו פה כמה הודעות שדיברו על הורדות, אז מחקתי אותן.

ערןלוי

New member
אין שום סיכוי...

שזה שמישהו ידבר על הורדות יגרום לתביעה נגד תפוז. אתם יכולים להתיר את הרסן ולדבר באופן חופשי על הורדות ועל כל דבר אחר.

Kryptonite

New member
חוקי תפוז - הוראות מההנהלה../images/Emo168.gif

אתה מוזמן לפנות אל ההנהלה, להסביר להם מדוע אתה חושב כך. מי יודע, אולי בזכותך נוכל לדבר על הורדות בפורום.
בכל מקרה, אני לא ממש מבין בזה, אבל זה משהו שנוגע לזכויות יוצרים כמובן...

ערןלוי

New member
אם מישהו...

בהנהלה אמר לך שאסור לדבר על הורדות - הוא עבד עליך. אסור להעלות פרקים לפורום (ואגב אסור גם להעלות את התמונות שיש לכם פה - אבל משום מה זה לא מפריע לאף אחד...) כי אסור להם להחזיק דברים שמוגנים ע"י זכויות יוצרים (כולל תמונות). הנה הדברים שאסור לדבר עליהם (מתוך ה"כללי התנהגות" שלהם): חופש הביטוי הוא מאבני היסוד של האתר אך גם השמירה על חוקי מדינת ישראל. לפיכך, מנוע מלפרסם באתר את התכנים הבאים : תכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור; תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי; תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לך; תכנים אשר מכילים וירוסי מחשב מכל סוג שהוא; תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק; ותכנים אשר אינם רלוונטים לפורום או לצ'ט בו אתה נמצא. כל מה שלא אסור מותר. לי אישית לא אכפת, אבל אתה מוזמן להעביר להם את זה. יום טוב.

BlueBeIl

New member
כעקרון....../images/Emo142.gif

אם אתה אומר למישהו להוריד פרק מקאזה אתה די מעודד אותו לביצוע "עברה". אבל באמת אין סיבה למחוק הודעות כאלה כי תפוז לא עוברים הודעה הודעה... ובפורומים של מוזיקה מדברים מלא על קאזה. לתפוז לא ממש אכפת.

ערןלוי

New member
לא ממש..

זה נתון לויכוח אם בזה שמישהו מדבר על הורדות הוא מעודד אחרים להוריד, זה בטח לא כזה ברור..... והאמת שגם זה לא כזה ברור שהורדה היא עבירה פלילית (בארץ בכל אופן). צריך להבדיל בין הורדה לבין לתת לאחרים להוריד (שזה בטוח לא חוקי)..... אבל זה לא כזה עקרוני. כמו שאמרת - בכל אופן זה לא מעניין את תפוז. ושוב צריך להגיד שהתמונות שיש פה הן בטוח לא חוקיות...

למעלה