מישהו יודע אם... למסיקה ודני-דין יש עוד שירים, ביחד או לחוד (חוץ מ-"דרוך אני")?
ת תוכי ירוק New member 23/3/03 #1 מישהו יודע אם... למסיקה ודני-דין יש עוד שירים, ביחד או לחוד (חוץ מ-"דרוך אני")?
H hevel New member 23/3/03 #2 כן! יש עוד כמה!- הנה זה מגיע תיהי לי לפנטזיה (מסיקה ושורטי) השיר הזה שהעלו לפורום לפני זמן מה (לא זוכר את שמו) וזה מסיקה עם עוד כמה... ויש איזה שיר ציוני כזה של מסיקה, עם אחת בשם מיטל.
כן! יש עוד כמה!- הנה זה מגיע תיהי לי לפנטזיה (מסיקה ושורטי) השיר הזה שהעלו לפורום לפני זמן מה (לא זוכר את שמו) וזה מסיקה עם עוד כמה... ויש איזה שיר ציוני כזה של מסיקה, עם אחת בשם מיטל.
K KuBaNoS New member 23/3/03 #9 יש את... מציאות מדומה-של מסיקה לבד... חייבים לשרוד-מסיקה ודני דין יש עוד ברח מהראש....
K KuBaNoS New member 23/3/03 #10 אההה כן.... השיר שאמרתם עם שי קוראים ללכת הלאה ומשתתפים בשיר סיינטיפיק,נובלס,מסיקה,ג'יניוס איי,ושי...
אההה כן.... השיר שאמרתם עם שי קוראים ללכת הלאה ומשתתפים בשיר סיינטיפיק,נובלס,מסיקה,ג'יניוס איי,ושי...
ס סיינטיפיק New member 23/3/03 #11 שירים של מסיקה "אגו מנופח" של מסיקה ודני דין (מה שקראו לו "חייבים לשרוד") תהיי לי לפנטזיה... יד ביד - מסיקה ואורטל מציאות מדומה - מסיקה ודרוך אני.
שירים של מסיקה "אגו מנופח" של מסיקה ודני דין (מה שקראו לו "חייבים לשרוד") תהיי לי לפנטזיה... יד ביד - מסיקה ואורטל מציאות מדומה - מסיקה ודרוך אני.
B Black Shark New member 24/3/03 #12 למי שיש את מציאות מדומה ויכול לשלוח שייצור איתי קשר במסרים כמה שיותר מהר (ד-ח-ו-ף),תודה!