מישהו יודע אם יש

../images/Emo32.gifוגם..

אני מתרגשת:] דחו לנו ת'טיולי פתיחה ביום.. (שבת ראשון יש טיולי פתיחה ..(צופים) טיול אחרון שלנו בתור גדוד:/) אז זה אומררר.. אני ברוקי ביום חמישיייייייייייייייייייי:]] מישהו מתכוון להגיע?.. זה בסינמטק ת"א לכל המעוניין..:] *נועה בהתרגשות.. כמו תמיד
*

beenINSANE

New member
ואני עונה לעצמי

חמישי הזה ב- 24:45 אם אני לא טועה... אוף לא נראה לי שאני אבוא (שוב).

beenINSANE

New member
אבל-

באתר היה רשום 00:45...? טוב לא משנה בשביל רבע שעה. אני לא באה כי לא יהיה לי איפה לישון כי חברה שלי שאני אהיה אצלה בת"א נוסעת ביום חמישי. וכמובן אין מה לדבר על אוטובוסים בשעה כזאת... אוף אני מתגעגעת לימים שגרתי בתל אביב!!! שונאת את החור הזה...

beenINSANE

New member
אני

לצערי הרב גרה בחור התקוע המגעיל הדפוק המלא ערסים מסוממים שנקרא אשקלון
כן נו טוב אני אבוא בפעם אחרת...

דיר גוד../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

עברת מת"א לאשקלון
WHY OH WHY
אני עשיתי בדיוק את הדרך ההפוכה- זתומרת לא בדיוק לת"א אבל 20 דקות נסיעה משם...

beenINSANE

New member
לא בדיוק...

בעיקרון תמיד גרתי בחור הזה אבל בשנתיים האחרונות גרתי בדירה בתל אביב, עכשיו חזרתי הביתה ואני מקווה לחזור לת"א כמה שיותר מהר. אף בן אדם שפוי לא יעבור מתל אביב לאשקלון מרצונו החופשי...

Ez sLeeP

New member
נצל"ש - הכלב שלי נדרס.

זה בסדר. ווייטי (עם הקוראסון בפה) חי. תודה לאל. מה הייתי עושה בלעדי הגוש פרווה המועד להרס הזה. חתולים נדרסים לרוב, אפילו כלבים - פינצ'רים וכאלה, אם הם לא נאכלים ע"י כלבים אחרים. אבל כלב ענק-מימדים? זאב לבן? כזה שמאכלס מיטת יחיד? נו שוין. נהג עיוור. אבל לא סתם עיוור. בנזונה. קודם הוא כמעט דורס אותי, עם האופנוע המפוקפק שלו, ואחרי זה, תודה לאל, הוא בודק אם אני בסדר (כנראה בשביל להתחמק מתביעה..), וממשיך לנסוע, בעודו מסתכל לאחור, ופוגע בכלבי היקר, תוך שהוא משליך אותו להתגלגלות בכביש. אז ווייטי קצת צולע. הנהג מצידו? ברח. בנזונה, כבר אמרתי? מחר נלך לוטרינר. מסכן שלי. ההתחמקות מהאחריות של האנשים במדינה הזו? אם אני הייתי בכלל מסתכל על איך הוא נראה, הייתי מדביק לו תביעה כזו, שהוא לא היה יוצא ממנה בחיים. לא רוצה לפגוע באמא שלו, אבל בנזונה. ררר.. נדבו'ש.

Ez sLeeP

New member
ווייטי מוסר ליקוק מלא צחנה בחזרה.

הוא אמנם חתיך ברמות בינלאומיות (אם היה בנאדם, אז הוא היה עברי לידר. *הצהרה מזעזעת?*), אבל ריח פה יש לו.. למות פשוט.

beenINSANE

New member
אוווווווווווווווו../images/Emo70.gif

כלב מסכן שכמותו...
יש לנו הרבה בני זונות מטומטמים כאלה במדינה. אני אומרת להרביץ לכולם! לא יכל לעצור שניה, לקחת קצת אחריות על הטמטום שלו??? טוב אני לא מתפלאה. העיקר שאתם בסדר.

מהה???????

יוווו נדבוש אתה בסדר??? הכלב שלך בסדר??? אני דורשת עידכון כשתחזור מהוטרינר....

נדבוששששש

עשית לי כפכף לב!!!! כבר חשבתי !!! |מפסיקה לחשוב| תמסור לוויטי החלמה מהירה בימיינו אמן סלה כן יהי רצון (אל תשאלו , זה מה שעובר עלי....) חיבוקים , נשיקות רק בלי לשון..

למעלה