מישהו יודע אם אבריל

RIP CURL1

New member
מישהו יודע אם אבריל

תוציא בקרוב עוד קליפ כי כבר נמאס לי מהשיר סקאטר בוי חרשתי עליו כבר??????

4667

New member
מן הסתם

יש להניח שכן, אחרי הכל אי אפשר לשווק זמרת חדשה על שני קליפים בלבד...

DreamS_HunteR

New member
ואם כר ה תחלת לדבר על הקליפ הבא

איזה קליפ הייתם רוצים שהיא תוציא? מאחד השירים שבדיסק? אני הייתי רוצה שהיא תוציא כקליפ את Losing Grip או Unwanted מה אתכם?

4667

New member
אני חושב שהיא תוציא את:

השירים שהזכרת הם סבבה אבל נראה לי שהיא תוציא את שיר 4 (איים ויט´ יו) כדי להראות את הצד "היותר שקט" שלה...

היי!

ווווווווו אני חולה על אווריל!! הייתי רוצה שהיא תוציא או את LOSING GRIP או את NAKED כל דבר חוץ מ - ANYTHING BUT ORDINERY כי הוא יותר מדי פופי ונמאס אחרי 3 פעמים וגם אם היא תוציא את IM WITH U זה יהיה נחמד כי גם הוא שולט כמו כל השירים בדיסק !!! טוב אז אני שוב אומרת מזל טוב ובהצלחה לפורום, קצת מאוחר כי יש הבדלי שעות ... LOVE U @RIT נ.ב. אני מצרפת את התמונה המועדפת עלי של אווריל

Shai B

New member
כמעט כל האלבום מצוין!

דרך-אגב, הסינגל הבא של אבריל יהיה ´Im With You´, שהוא השיר הטוב ביותר באלבום, לפי דעתי!

speedy123

New member
היי!

למה השיר I DONT GIVE A DAMM לא נימצא בדיסק!?!?!? איזה באסה זה שיר מצויין! אני הייתי רוצה שהיא תוציא ל- NO BADYS FOOL אבל יש לי הרגשה שהיא תוציא קליפ ל-THINGS I WILL NEVER SAY . למען האמת לא יכפת לי לאיזה שיר היא תוציא קליפ כי אני חולה על כל הדיסק שלה!!!!!!!!!!!! היא כזאת פ33ה! אני הורדתי את הקליפים שהיא מופיע בהם ואני רואה את זה כל הזמן איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RIP CURL1

New member
לא יודע כולם אומרים שהדיסק שלה

מצויין אבל אני לא התלהבתי ממנו במיוחד אני לא אומר שאין שירים יפים יש 6-5 שירים יפים וכל השאר שירים ככה

מ1י2

New member
../images/Emo13.gifבערך

היא הוציאה כבר הרבה שירים יפים תכנס/י לאתר שלה ותרא/י

למעלה