מישהו יודע איפה

sihaya

New member
מישהו יודע איפה

אפשר להשיג נעלי עקב במידה 45? (אני בטוחה שיש כזה מקום כי אחרת איפה הדראג קווינס משיגות/ים נעליים?)

ST

New member
איפשהו בת"א ../images/Emo29.gif

זה בטוח... מישהי סיפרה לי פעם שבת"א יש חנויות למידות כאלו (וגם יותר גדולות) אבל אני לא יודעת איזה....

גלית34

New member
ברחוב דיזנגוף יש חנות ../images/Emo20.gif

שעושה נעלים לפי מידה. החנות נמצאת לא רחוק מחנות שושנים.

katykr

New member
אני מידה 41-42 וכשהלכתי

לחפש נעלי עקב בעירי אמרו לי שאין....אבל אמרו לי שליד השעון (הגדול הידוע) ביפו יש חנות נעליים מיוחדת למידות גדולות...... אני לא יודעת בדיוק את הכתובת אבל אמרו לי שזה ממש שם... קטי

tamarsita

New member
הייתי שם....

אני מידה 42 והייתי שם לפני איזה שנתיים וממש לא אהבתי את הנעליים שם. הם לא כ"כ יפות. אז אל תטרחי ללכת לשם.

Sharon_1

New member
אני לא בטוחה -

תנסי בחנויות הנעליים חסרות השם מול שוק בצלאל ברוחב קינג ג´ורג´ בתל אביב. יש שם לפחות 2 חנויות שמוכרות נעליים לא רעות במידות גדולות לנשים.

שירי71

New member
לא מנסיום אישי אבל יש חנות ביפו בשם

"נעלי אלינור" שיש להם מידות גדולות ומה עוד זה את יכולהל הסביר לו מה את רוצה והוא מכין לך בכל מידה!!! שמעתי עליהם המון בפורום חתונות את מוזמנת לעשות שם חיפוש לפי השם הזה ולמצוא עוד פרטים. הם נמצאים ביפו ושמעתי מבנות בפורום חתונות שהן מאד מרוצות מהנעליים שם והמחירים גם.

penj

New member
סי סרנו וקאיה ביפו

לצערי אני נועלת מידה 43 וזה ממש לא אפשרי למצוא נעלי נשים במידות האלה בחנויות רגילות. החנוית שהזכרתי הן אמנם לא זולות אבל אפשר למצוא דברים יפים במידות גדולות. הן נמצאות ביפו קרוב לתחנת המשטרה והשעון אני לא יודעת את שם הרחוב אבל אם תפתחי דפי זהב תמצאי...

למעלה