מישהו יודע איפה

mcrlz

New member
להזמין אותם החניות דיסקים

אבל לא נראה לי שיש ישנים כי לי אחד אמר שיש ואחד אמר שאי אפשר להשיג אז לא יודעת=/

omris

New member
גם לא ניתן להזמין אותם, במיוחד לא

ישנים. זה קצת בעייתי בארץ!! אפילו את כל האלבומים שלה זה בעייתי למצוא בארץ.. אני את כל הסינגלים שלי קניתי בארה"ב, ששם אפשר למצוא כמובן הכל .. מה גם שרוב האלבומים והסינגלים שמיובאים לארץ מגיעים מבריטניה אז בכלל גם אם תמצא זאת תהיה מהדורה אירופאית..

omris

New member
את Merry Christmas קניתי בארה"ב יחד

עם עוד כמה אלבומים ישנים

נכוווווווווווןןןןןן

אני כל כך רציתי את הסינגל לאברבוי הייתי צריך לחקות עד לנסיעה בחופש ללונדון הם מתים עלייה שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קניתי 3 גלויות מחזיק מפתחות 2 סינגלים ולוח שנה וכמובן עיתון עם כתבה קטנה עליה

GEL

New member
את הסינגל של לאברבויי מצאתי ב-10 שח

בחנות בכיכר דיזנגוף

mcrlz

New member
אני הייתי בפריז לפני שנתיים

בחנות הענקית של וירג´ין והיה שם פינה קטנה עם סינגלים של מראיה נראה לי היה להם הכל שם ויכולתי לרנות מה שרציתי אבל לאאאאאאאא פוסטמה שכמוני קניתי את הדיסק של טוני ברקסטון אם זה היה היום לא הייתי חושבת פעמיים הייתי קונה את כל הסינגלים...

roimc

New member
ממש לא!!!

בקניון ברחובות יש בדרך כלל את כ-ל האלבומים שלה, כולל מרי כריסמס. וסינגלים משיגים בת"א... ודרך אגב, השוק הישראלי הוא לא רווחי במיוחד אז אף אחד לא ממש משקיע בו בלמכור בו סינגלים ודברים נדירים.

omris

New member
אין באתר שלהם ורועי, בקשר למה שאמרת

אני בטוח שפה ושם אפשר למצוא אבל גם אם כן זה לא הישנים והמבוקשים שכולם מחפשים .. וגם אם מוצאים אז זאת מהדורה אירופאית ואני לא אוהב את המהדורות שלהם של הסינגלים.

galmc

New member
אין את מרי כריסמס!

חרשתי על הקניום הזה בחיפושים אחריו אין שם :(

nadav26

New member
תנסה בטאוור רקורדס במגדלי האופרה..

בת"א, אני יודע שהם מחזיקים גם מגוון עשיר של אלבומים וגם סינגלים רבים. (לפחות, בפעם האחרונה שהייתי שם לפני כמה חודשים ראיתי גם סינגלים של מאריה שם).

eranmc

New member
*הלם* גל שירשר! ../images/Emo6.gif

את כל הדיסקים של מראיה ניתן למצוא בארץ! אם זה בהזמנה או אם זה בדרך אחרת. בב"ש למשל יש את כל הדסקים של מראיה ואני כל פעם בהלם שקונים אותם את הישנים. ויש איזה חרא שכל פעם שהמוכר מביא איזה משהו בלעדי, אני בא לקנות ואם אין לי כסף באותו רגע הוא יום למחרת קונה. אז אם אתה קורא את זה, תחנק מבגאט!
את הסינגלים של מראיה לא ניתן להזמין בארץ בשום מקום כולל NMC, הדרך היחידה בארץ היא לקנות מאנשים, אבל מבעיה אישית שקרה לי עם שליחת כסף לחבר הפורום אני ממליץ לקנות רק בזמן אמת, אין בישראל לסמוך על שירות הדואר. דרך נוספת היא לקנות מאמזון או אתרים אמינים וזה אכן עובד, לא תמיד יש להם את כל הסינגלים במיוחד הישנים והמיוחדים וכל מיני פרומואים למיניהם. שיהיה לך בהצלחה

galmc

New member
כן, אבל

בבינה אין קניון, אז כדי לקנות את הדיסק אני צריכה לסוע לרחובות, ואם אני מזמינה יקח לי חודש עד שאני אחזור לאסוף את הדיסק הקטע שלפני שנתיים ראיתי בכל מקום את הדיסק הזה ולא קניתי!

למעלה