מישהו יודע איך LG בארץ?

מיכאל1111

New member
מישהו יודע איך LG בארץ?

ז"א איך השירות והטיפול בתקלות שלהם בארץ? העניין הוא שאני מתלבט בים LG S70 ל- IBM R50E , ב- LG יש לי 3 שנים אחריות (בניגוש לשנה אחת של IBM) וגם שמעתי שגם ככה עד לפני חצי שנה LG היו מייצרים את המחשבים של IBM, וכי IBM עכשיו עוברת מהפך בחברה שהיא מפסיקה לייצר חומרה בכלל. למישהו יש דעות בנושא?

ron14

New member
אני לא מרוצה משרות lg

יש לי מחשב בין חצי שנה ויש לי בעיות עם הסוללה ( על סוללה יש אחריות לחצי שנה). למרות ( ואולי בגלל ) שהסוללה באחריות הם מורחים אותי בסיפורים מפה ועד הודעה חדשה. אני עומד חסר אונים מולם ואין לי מה לעשות.

מיכאל1111

New member
עוד מישהו שמע על שירות LG בארץ?

האם כדאי להעדיף את המחשב של IBM רק בגלל השרות? למרות שבאותו מחיר אני מקבל מפרט יותר טוב ב- LG? תודה

T i k t a k i t

New member
פחות חלק מתוצאות החיפוש הן

כתבות בYNET וכאלה עם דוגמאות לא הכי חיוביות על השירות שמספקת החברה הנ"ל.

אני בטוחה שאפשר למצוא

כל חיפוש על יבואן יניב קשת של ביקורות ומידע לאו דווקא חיובי כי אנחנו כותבים רק כשמשהו לא בסדר. בזמנו חיפשתי מחשב כף יד לבעלי וכל דגם שנראה לי חיפשתי לגביו מידע בפורומים שונים ומצאתי שפע של תקלות. עד כדי כך שקיבלתי רגליים קרות. בסוף מישהו אמר לי שכל דרך החשיבה שלי לגמרי לא נכונה כי ברור שכותבים רק כשיש משהו לא טוב. החכמה היא לדבר עם אנשים שיש להם את המוצר ולשמוע את חוות דעתם האמיתית. אגב שווה לבדוק בחיפוש פה בפורום .

T i k t a k i t

New member
מסכימה חלקית...

אם אני מוצאת המון תגובות שליליות על יבואן/חנות מסוימים ,והרבה פחות מזה על חנות אחרת ....אני חושבת שכן אפשר להסיק מזה משהו. ככה גם מקבלים מגוון גדול יותר של דעות -מאשר במקרה בו שואלים מישהו אחד ...

למעלה