מישהו יודע אולי

yaelisam

New member
מישהו יודע אולי

אם יש איפהשהו רשימה של האתרים החסומים ע"י הסינים הארורים??? אני לא מצליחה לפתוח את האתר של הבלוג שלי (רק את העמוד שבו מפרסמים פוסטים חדשים- נו שוין גם זה משהו) וגם לא מצליחה לפתוח בלוג של חברה שלי באותו אתר... מישהו יודע איך יודעים אם זה חסום או סתם לא עולה? הצרה היא שניסיתי משני מקומות שונים כאן בסין ולא עבד, אבל חברה שלי מגרמניה הצליחה להיכנס... מקווה שזה זמני...

yaelisam

New member
אני רק אציין

שעד אתמול הצלחתי להעלות את האתר בלי שום בעיה (לא שזה מדד- אצלם זה הכל מהיום להיום)

אMור

New member
נו יופי -

תמשיכי לכתוב בפוסטים שלך על הסינים הארורים והם כבר יראו לך מי כאן הגבר... ואח"כ תתפלאי... אני מציע לך לארוז מיד ולהתפנות - לפני שהם אוטוטו מגיעים עם אזיקים...
Da didi is watching

yaelisam

New member
../images/Emo10.gifעצוב כמה שאתה צודק

אני מתחילה לחוש בפרנויה קלה

yaelisam

New member
זה בחתימה שלי

אבל באמת ובתמים נראה לי שמסין לא תצליחי להכנס מעכשיו... מה שמעצבן זה שדווקא אני אישית לא כתבתי דברים יותר מדי מרוגזים על הסינים או על סין... ובאתר הזה יש אלפי בלוגים אחרים- ממש מעניין אותי- אם הם חסמו את האתר... למה???????? אוווווווווווווף איך מזג האוויר בקונמינג??? חלומי כרגיל???

Mei11

New member
בלוגספוט היה חסום הרבה זמן

ורק לפני שנה או משהו זה נגמר. יכול להיות שהם עושים שרירים כדי להראות משהו למישהו.

Mei11

New member
זה יכול לעבור עוד שעה,

עוד כמה ימים או עוד חודש. לא לאבד תקווה.

yaelisam

New member
../images/Emo3.gifלא לאבד תקווה../images/Emo3.gif

חחחחחחחחה!!!!! תמיד עניין אותי אם זה האופי שלי- או החינוך שקיבלתי או שניהם- שתמיד גורם לי להאמין שאני לא הייתי מסוגלת להיות סינית כאחת הסיניות...

Mei11

New member
חינוך

אם היית נולדת שם לא היית יודעת בכלל שאפשר אחרת.

yaelisam

New member
דווקא בשנחאי

אמנם ירדה הטמפרטורה- אבל השמים כחולים והשמש קורצת... אני מודה על כל יום של מזג אוויר כזה!!! עוד חודש חודשיים יהיה אפוווווווווווווווווווווווווווווור

Omiz

New member
תפסיקי

ללכלך על הסינים בבלוג שלך, או שתעברי לבלוג בתפוז וזה יפתור את כל הבעיות...
אחרי הכל, תראי את GUANYIN היא חשבה שהיא יכולה ללכלך חופשי על הסינים בבלוג שלה ומאז רק דברים רעים קורים לה, מה את חושבת שהחרימו לה את הלונלי פלאנט במקרה, ועוד בעברית !
דרך אגב, יש מדי פעם אתרים כאלו שכותבים מהם האתרים החסומים, אבל גם האתרים האלו וגם האתרים החסומים משתנים כל הזמן, וזה גם חלק מהטכניקה של צינזור האינטרנט. יכול להיות שמחר יפתחו לך את הבלוגספוט, תרשמי רשומה חדשה, תבואי לשמור אותה, והופ ! לא ניתן לטעון את העמוד.... ככה הם מוציאים לך את כל האוויר מהמפרשים...

yaelisam

New member
אתה לא מכיר אותי

לי לא מוציאים את האוויר מהמפרשים כ"כ מהר!!! חחחה!!! אני ממש נפוחה!!!

למעלה