מישהו יודע אולי...

מישהו יודע אולי...

מה עם קליפ חדש לגברת לופז/אנטוני?? לא אמרו שהיא צריכה להוציא את צ'רי פאי?

צ'רי פאי

באמת היה אמור לצאת בבריטניה באוגוסט אבל זה בוטל.... כרגע כולנו מחכים לראות מה היא מתכננת לעשות!

חדש123

New member
לפי מה שהבנתי...

ולפי מה שכתוב כבר די הרבה זמן באתר JLOBRONX צ'רי פאי אמור לצאת האירופה ב 3-10 שזה פחות משבוע ! אז בעוד שבוע נראה מה נסגר עם צ'רי פאי! נ.ב מחר אמור לצאת הבושם החדש של ג'ניפר בא"רה אני מאמין שגם בארץ אז בטח נראה את הפרסומת די הרבה בטלוויזיה! ובראיון שעשו איתה היא אמרה שלבושם יש ריח של ראש של תינוק!

חחחח

ריח של תינוק זה הריח הכי טוב שיש בעולם

Lopezit

New member
תשכחו מעוד סינגל מריברט

נחכה לשמוע על הדבר הזה שהיא עבדה עליו בפורטו

ofer124

New member
בקשר לקריירת המוזיקה של ג'ניפר..

לפיא איך שזה ניראה, ג'ניפר דיי וויתרה על ריברט...כלומר היא בקושי עושה דברים בשביל לקדם אותו, ובכלל לא שומעים ממנה..כמובן שהיא מוציאה סרטים וזה ועוסקת בתחום העסקים אבל לא ניראלי שהיא תעשה משו עם המוזיקה שלה בזמן הקרוב..חבל..\= אני לא יודע מה להגיד לכם, אבל הרגשת ההערצה שלי אליה ממש דועכת... ואני כבר לא שומע יומיום את השירים שלה באמ פי שלי..חח

חדש123

New member
תראה..

גם אני חושב שג'ניפר די וויתרה על ריברט. (למרות שיש שמועות שאמרו לצאת ב 3-10 סינגל נוסף ) האלבום לא הרוויח די הרבה למרות שלדעתי הוא אלבום מעולה .ג'נפר התאכזה מהמחירות ואני חושב שהיא חשבה שבמקום לעבוד על ריברט שלא בטוח שממש יעזור היא העדיפה לעשות משהו אחר !(מה שהיא עשתה בפורטו ריקו) צריך לחכות קצת ולראות מה היא עשתה עד עכשיו מבחינה מוזיקלית!

למעלה