מישהו יודע אולי אם יש איזשהי דרך ליצור קשר עם רטני כי אני ממש מעריצה שלה!!!! תודה!
S sapi1212 New member 20/11/04 #1 מישהו יודע אולי אם יש איזשהי דרך ליצור קשר עם רטני כי אני ממש מעריצה שלה!!!! תודה!
ש שקד המגניבה New member 20/11/04 #2 כן../images/Emo26.gif את יכולה לשלוח לה מסר אישי לאחת פה בתפוז אני שלחתי כבר 2 והיא הגיבה לי
נ נסיכת pop New member 20/11/04 #6 גם אז אי אפשר... בוא נגיד שאני אוסרת עליכם להטריד אותה... גם ככה היא עסוקה וזה באמת לא נעים כי היא תיהיה חייבת להיות חמודה ואם יקרה מצב שלא תחשבו שהיא לא בסדר וזה לא נכון... אז תשלחו לה מסר ככה הכול יהיה נעים לכולם...
גם אז אי אפשר... בוא נגיד שאני אוסרת עליכם להטריד אותה... גם ככה היא עסוקה וזה באמת לא נעים כי היא תיהיה חייבת להיות חמודה ואם יקרה מצב שלא תחשבו שהיא לא בסדר וזה לא נכון... אז תשלחו לה מסר ככה הכול יהיה נעים לכולם...
נ נע7ה 2סטייל New member 21/11/04 #9 ../images/Emo45.gif יוני אתה לא בצבא? חדשה ! למרות שאני לפעמיים מסתכלת וקראת בפורום...
ה הלו דולי1 New member 21/11/04 #12 אם היה לי ת'כתוב או משו שלה אז.... אם היה לי דרך היום היא הייתה כבר לא יודעת מה!!!!!!!!!