מישהו יודע אולי.. איך שולחים הודעה למחשב אחר רק על ידי אייפי? אני חושב דרך ההפעלה אבל לא יודע בידיוק
M mop666 New member 27/3/03 #1 מישהו יודע אולי.. איך שולחים הודעה למחשב אחר רק על ידי אייפי? אני חושב דרך ההפעלה אבל לא יודע בידיוק
H H6 New member 27/3/03 #2 אתה עושה ככה : אתה הולך להתחל - 'הפעלה' ואז רושם בשורה ככה : <net send <The IP> <The Massage אבל אני לא בטוח אני חושב שקודם צריך לכתוב בשורה ב'הפעלה' CMD ואז בחלון שנפתח לרשום מה שכתבתי לך אבל אני לא בטוח אני ישמח אם יתקנו אותי
אתה עושה ככה : אתה הולך להתחל - 'הפעלה' ואז רושם בשורה ככה : <net send <The IP> <The Massage אבל אני לא בטוח אני חושב שקודם צריך לכתוב בשורה ב'הפעלה' CMD ואז בחלון שנפתח לרשום מה שכתבתי לך אבל אני לא בטוח אני ישמח אם יתקנו אותי
M mop666 New member 28/3/03 #7 אני מנסה לשלוח לעצמי ו...... זה לא שולח זה פותח לי חלון c:/window/system32/net.exe אחרי כמה זמן זה נעלם אבל אני לא מקבל שום הודעה
אני מנסה לשלוח לעצמי ו...... זה לא שולח זה פותח לי חלון c:/window/system32/net.exe אחרי כמה זמן זה נעלם אבל אני לא מקבל שום הודעה