מישהו חשב כבר...

taltoli

New member
מישהו חשב כבר...

מה יהיה כשבסדרה תגמר?! הרי זה לא עוד כ"כ הרבה זמן...לי למשל יהיה ממש קשה גדלתי על דוסון זה המוזה שלי...ובמשך המון זמן זה היה החלום שלי והמודל לחיקוי...זה יהיה ממש מוזר פתאום בלי ג'ואי ודוסון ופייסי וכולם למרות שהשנה למשל אני טיפה יותר מרוחקת בגלל שהם בקולג' והכל אז יותר קשה להזהות איתם לעומת תקופת התיכון.... אז אני החלטתי ככה ברגע שהסדרה תרד א-יהיו מלא שידורים חוזרים בטח ב- אם לא גם ככה יש לי את כל הפרקים את כל העונה הראשונה קניתי על דיוידי ויש לי הקלטות של כל הפרקים אז פשוט כל שבוע אני אראה פרק שתיים מין מיני מרתון.... חוצמזה ברור שאני אמשיך לצבור פריטי דוסון כמו כל אוספי הדיוידי שעתידים לבוא- אני אכריח את הילדים שלי לראות חחחח אני בטוחה שאני אעקוב אחרי השחקנים...אבל כמו כל דבר טוב גם זה יעבור....עצובבב ועוד משהו-מה יהיה עם הפורום!?

זה יהיה עצוב...../images/Emo10.gif../images/Emo105.gif

מאוווווווווודדדדדדדד! ואת לא יודעת כמה אני מקנאה בך שיש לך את הDVD של העונה הראשונה!!!!
אני אראה את הפרקים שיש לי...ואתחנן לערוץ 3 שישדרו את העונות הקודמות!!!! וגם אני אכריח את הילדים שלי לראות את זה! ברור!!! אני אעביר את הקלטות לדורות (כתבתי "דוסון" בהתחלה בטעות..חי חי חי
) הבאים!!!!!

ערוץ 3 ישדרו

את כל העונות מההתחלה כשתגמר העונה השישית, כמו שהם הבטיחו. ואם לא, אנחנו נגרום להם לשדר!
ואז כולנו נוכל להקליט את כל העונות ולראות אותן מתי שנרצה.
אבל בכל זאת זה יהיה עצוב. מאוד.
ואני ממש מקווה שהפורום ישאר גם אחרי שהסדרה תגמר.

וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הם ישדרו את דוסון קריק מהעונה הראשונה
ליאתו'ש, עשית אותי מאושרת
תודה

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifלמה להגיד סתם ?!?!?

לא בטוח שהם משדרים הכל מהתחלה...
מה שכן אפשר לעשות, להציף להם את האי מייל...

ולמה להגיד שאני אומרת סתם?!

שלחתי להם אי מייל לפני כמה חודשים והם הבטיחו שכשתגמר העונה השישית הם ישדרו את כל העונות מההתחלה. אז אני לא סתם אומרת, ביררתי את זה לפני. אם הם לא יקיימו את ההבטחה שלהם, זה משהו אחר. ובמקרה הזה באמת נצטרך להפעיל קצת לחצים...

יכול להיות

אבל הדברים שלי מבוססים על ההבטחות שלהם. אם הם לא יקיימו את מה שהם הבטיחו צריך להציף אותם באי מיילים זועפים. אבל לא נראה לי שיש להם סיבה לא לשדר, הרבה פעמים אחרי שסדרה נגמרת משדרים את כולה מההתחלה. וגם הרבה אנשים יראו את זה.

יש להם דוקא סיבה טובה...../images/Emo105.gif

לא מוצדקת,אבל טובה... נגמרו להם הזכויות...
ואז הם צריכים לרכוש אותם שוב..וזה עולה כסף! בעייה..

ה-ל-ו-ו-א-י ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני כל כך כל כך מקווה שזה יתחיל מהתחלה כי אם לא אני ממש ממש אהיה בדיכאון...... אבל תגידו לי בקשה מה האימייל של ערוץ שלוש...

את נכנסת לאתר...../images/Emo105.gif

WWW.3TV.CO.IL ולוחצת על "כתבו לנו"
אני גם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מקווה שיהיו שידורים חוזרים!!!!!!!!!!! טוב,זזתי להתכונן לפרק!

למעלה