מישהו חדש!

מישהו חדש!

סוף סוף מישהו חדש. הגיע הזמן להתרחק קצת מביצת אותה חבורת בנים טובענית ולשנות נוף, לרענן את מכסת הרגשות, לזעזע אותה טיפה.
ויצאנו פעם אחת והיה דייט מעולה, ויש לנו המון תחומי עניין משותפים והומור דומה והיה באמת ערב בלתי נשכח וכיפי ובכלל לא ציפיתי שיהיה כזה- אבל, הסיפור של איך הגענו בכלל זה לזו הוא לא כלכך רומנטי ולא כלכך אני, ואת האמת שהוא די מבאס ואני שוקלת להמציא סיפור היכרות חדש של "נתקלנו אחד בשנייה במקרה בטיול בחו"ל והתרגשנו לגלות ששנינו מישראל וקוראים במקרה את אותו הספר!" או משהו חמוד דומה.
זה התחיל בשיחה נורמלית עם חברות שלי שאמרו לי שאני צריכה להפסיק להתבכיין שאין לי אף אחד ולהתחיל להיות אמיצה ולהזיז דברים. ולאחר מחשבה מעמיקה בנושא הגעתי למסקנה שאני לא מספיק אמיצה לעשות את הצעד האמיתי בחיים האמיתיים ואולי כדאי להתחיל במדיום קצת פחות מלחיץ מהחיים האמיתיים- אינטרנט. זה לא שחיפשתי אתרי היכרויות או משהו, פשוט יש אתר שאני נכנסת אליו מדי פעם להתעדכן, משהו שקשור בתחום העניין שלי, והיה שם מישהו מקסים שכתב שם כלכך יפה ובתוספת תמונה חמודה, שאמרתי שזו ההזמנות שלי להוכיח את האומץ. שלחתי לו הודעה, ומשם העניינים התגלגלו.
לא סיפרתי לחברות שלי כי זה מביך אותי שיצאתי נואשת כזו. מביך אותי גם לפתוח את הנושא בפניו, אולי הוא חושב שאני נוטה לשלוח הודעות להרבה בחורים? ואני יודעת שזה לא צריך להעסיק אותי כלכך הרבה כי בסה"כ זה לא ישנה את העובדה שהיה לנו דייט מדהים ויצא לי להכיר בחור כלכך אינטלגנט ומעניין ומצחיק ויפה מראה, אבל זאת לא אני, אני לא מהבנות שמתחילות עם בנים. זה היה סתם כדי להוכיח לעצמי שאני מסוגלת באינטרנט כדי להפוך את זה גם למשימה בחיים האמיתיים ואז זה התבלגן כי מצאתי חן בעיניו והוא רצה שניפגש וזה לא היה אמור להיות ככה! כי עכשיו אני מרגישה שהרושם שלי הוא לא נכון. אני לא רוצה להרגיש שאני התחלתי איתו, שאני הקלה, המחזרת. והוא לא הזכיר את זה אבל זה עדיין גורם לי לאי נוחות מסויימת בקשר החדש הזה.
סביר להניח שתגידו שאני מדברת שטויות ומבלבלת בשכל, אבל מאוד מביך אותי לספר לחברות שלי שאני שלחתי לו הודעה ואני התחלתי עם מישהו שאני לא מכירה. סיפרתי להן שהוא הוסיף אותי לפייסבוק פתאום ודיבר איתי. זה לא יפה לעשות.?

lolypop6

New member
זה מובן שאת מרגישה ככה.. העניין הוא שההכרות

באנטרנט הפכה להיות לממש פופולרית כי יש לזה יתרונות שאת ראית בעצמך-כמה שזה נגיש וקל.. ויש הרבה עושים את זה .. למרות שזה נשמע לך מוזר! תמיד עדיף להכיר במציאות,גם לדעתי.. כי באמת יש את הקסם הזה של נפגשנו במקרה וזה וזה.. P: אבל גם פה יש לך סיפור חמוד ! כי כשסיפרת את הסיפור שלך זה בדיוק מה שחשבתי.. צירוף מקרים כזה שישר ראית מישהו באנטרנט שהוא בדיוק הטעם שלך, אני לא חושבת שדבר כזה קורה הרבה! ואת צריכה רק לשמוח ..
בקשר לזה שאת התחלת איתו- אם את מרגישה רע עם זה תמיד תוכלי לספר לו חצי בצחוק חצי באמת כזה שזה ממש מוזר לך שאת התחלת איתו אבל תראו לאן הגעתם! ועזבי מה שהיה, עכשיו תתני לו לחזר אחרייך קצת ותהני מהבחור החדש,מגיע לך להנות ולאהוב ולהיות נאהבת!
בקשר למה שאמרת לחברות- כשהתחלתי לקרוא שמוזר לך לספר שהתחלת עם בחור באנטרנט ישר מה שעולה לי לראש זה להגיד שהתחיל איתך בפייסבוק... זה בסדר גמור גמאני הייתי עושה את זה.. לא חייבים להכנס לפרטים הקטנים אם לא מרגישים נח!
בהצלחה!

yair and sveta

New member
בכל מקרה כל שקר מתגלה

ובמקרה שלך אין כך כך טעם לשקר כי לא עשית שום דבר רע לאף אחד
עדיף שתלמדי לחיים מכל הסיפור הזה שאם את רוצה שמשהו בחיים יקרה צריך לגרום לו לקרות ויצא נכון להיום מעולה
אם החברות שלך יצחקו עלייך או משהו כזה במקרה הזה, אז מה אכפת לך שיצחקו ואחר כך ישכחו מזה וימשיכו לצחוק על משהו אחר
למה סתם לסבך את החיים? בעזרת השם שכל החיים אלו יהיו הבעיות שלך, ואני מתכוונת לזה שיהיו חיים קלים וכיפיים

Megie

New member
דיי נו...

בעיני זה נורא ילדותי להתעסק ב'מי החליט\מי התחיל\מי יזם' תראי את זה כאילו את היית זאת שבחרה בשבילו.. את היית זאת שהצביעה ובחרה את מי שהיא רוצה.. למה שרק לגברים תיהיה הזכות לבחור לעצמם את הבחורות ואנחנו רק נבחר מבין הקהל המצומצם שבחר אותנו מלכתחילה?!
ואם הוא בכלל לא היה רואה את הפרופיל שלך והיית מפספסת אופציה איכותית?! חבל להתעסק בתפל, תהני מהקשר..ואם לחברות שלך תיהיה ביקורת נגדך-שיבקרו, בסופו של דבר את תצאי עם הגבר שבחרת, את היית אמיצה והרבה היו מקנאות בך על זה.
בהצלחה

למעלה