מישהו זכה??? מישהו זכה בכרטיסים להקרנת הבכורה של הפרקים האחרונים?? אני לא...למה שאזכה בכלל.
ע עידופש New member 8/8/03 #1 מישהו זכה??? מישהו זכה בכרטיסים להקרנת הבכורה של הפרקים האחרונים?? אני לא...למה שאזכה בכלל.
מ מממאאמייייי New member 8/8/03 #2 זה כבר היה../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif אני יודעת על כמה בנות שזכו מהפורום. ויעל צל באה.
M m G m New member 8/8/03 #5 נראה לי שהתבלבלת...../images/Emo26.gif זה עדיין לא היה. מה שיעל צל הייתה בו זה המסיבת סיום של משחק החיים (וזה באמת היה ממזמן כבר). הקרנת 2 הפרקים האחרונים עם כוכבי הסדרה עדיין לא היתה.
נראה לי שהתבלבלת...../images/Emo26.gif זה עדיין לא היה. מה שיעל צל הייתה בו זה המסיבת סיום של משחק החיים (וזה באמת היה ממזמן כבר). הקרנת 2 הפרקים האחרונים עם כוכבי הסדרה עדיין לא היתה.
י ילדת הגינס New member 8/8/03 #9 אוקיי, תשמעי מה עושים../images/Emo70.gif../images/Emo96.gif את לובשת מכנס עם כיסים, את אוספת אותי מהבית שלי ואני ניכנסת לך לכיס. אנחנו מגיעות וניכנסות ואז את מוציאה אותי. יש שאלות?
אוקיי, תשמעי מה עושים../images/Emo70.gif../images/Emo96.gif את לובשת מכנס עם כיסים, את אוספת אותי מהבית שלי ואני ניכנסת לך לכיס. אנחנו מגיעות וניכנסות ואז את מוציאה אותי. יש שאלות?
ד דפינקיוט New member 9/8/03 #12 יעל מנהלת את האתר הרשמי של נירית והם חברות טובות נראה לי כי יש לה תמונה איתה וזה וגם נירית כותבת באתר שלה הרבה יש לה שם טור אישי וכל מיני כאלה...
יעל מנהלת את האתר הרשמי של נירית והם חברות טובות נראה לי כי יש לה תמונה איתה וזה וגם נירית כותבת באתר שלה הרבה יש לה שם טור אישי וכל מיני כאלה...