מישהו זכה בכרטיס??? מישהו זכה בכרטיס למפגש פורום או שעדיין לא יודעים?
ח חולה על רונוש New member 7/2/05 #1 מישהו זכה בכרטיס??? מישהו זכה בכרטיס למפגש פורום או שעדיין לא יודעים?
¥ ¥Im the superstar¥ New member 7/2/05 #2 לא יודעת. רק יום רביעי נדע../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif רביעי-חמישי*
C Cm 2004 New member 8/2/05 #4 * אוקיי מחכים! * ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif
S SuPeR TaL New member 8/2/05 #7 מה נסגר איתם?? כל יום אתם אומרים שיגידו תשובה ביום אחר פעם ביום שני פעם ברביעי פעם בחמישי עכשיו היום! מה נסגר??
מה נסגר איתם?? כל יום אתם אומרים שיגידו תשובה ביום אחר פעם ביום שני פעם ברביעי פעם בחמישי עכשיו היום! מה נסגר??
A ayala 13 New member 8/2/05 #8 חח מה איכפת לך../images/Emo35.gif היום או מחר זה עדיף על מחר או יום חמישי לא בהצלחה מאמי
V vitush New member 8/2/05 #5 הלוואי שאני וחברה שלי ניזכה כיייי כי אנחנו כבר תיכננו לקנות לה דובי גדול עם ברכה ענקית לכבוד הגיוס... ואולי גם נקנה לה פרחיםם... נראה לכם בסדר שניקנה לה את זה אם ניזכה??
הלוואי שאני וחברה שלי ניזכה כיייי כי אנחנו כבר תיכננו לקנות לה דובי גדול עם ברכה ענקית לכבוד הגיוס... ואולי גם נקנה לה פרחיםם... נראה לכם בסדר שניקנה לה את זה אם ניזכה??