מישהו זוכר

smile2life

New member
מישהו זוכר

מישהו זוכר שמחשבי כף היד עם קודם כל יומנים אלקטרונים המסתנכרנים עם OUTLOOK ותוכנות דומות? כולם מדברים על GPS ושכחו שהיעוד המקורי של הפוקט וה-PDA היה להיות יומן אלטקרוני חכם (אפילו מעל הממוצע החמשבי לגילם) שמדבר עם המחשב. רעיון לסקר: למה משמש מכשיר הPOCKET PC שלך? א. יומן פגישות, תזכירים וספר טלפונים ב. גלישת WIFI ג. GPS ד. כל התשובות נכונות אל תהרגו אותי אבל זו הרגשתי

AYELET1

New member
למה להרוג?

כל התשובות נכונות וגם צפיה בסרטים, קריאת מסמכים מסויימים בזמני החופשי כתיבת מסמכים

AYELET1

New member
כתיבת מסמכים-

אמנם כתבת "מזכרים" אבל התכוונתי ליותר מזה לפעמים אפילו סקירה או טיפ לאתר PDACE אחרי זה מעבירים למחשב ואז עורכים את זה יפה

smile2life

New member
יקירה שלי

האם אנו שני הצדיקים היחידים בפורום הזה שזוכרים ויודעים כיצד להעביר מה-NOTES למעבד תמלילים? האם אנו היחידים שמכירים את סגולתיהן המופלאות של האפליקציות המובנות במכשירים? האם לעולם נגזר עלינו לשמוע על תוכנות GPS יעילות ככל שיהיו אך עדיין אפליקציית GPS היא אחת מיני רבות במכשיר הפלא הזה. ומי לעזאזל נתן את "ההוראה" עסק הביש במצרים שוב עולה (אני טוען שג'יבלי אחראיאו אברי אלעד או שניהם גם יחד)

היחידים אתם לא. באשר למר גורלך

בהכירי את איילת גם GPS הוא פונקציה מעניינת ושימושית במכשיר ובעיניה גם צייד יתושים, אומנות קלאסית ומודרנית (כולל מוזיאון מכשירים), טיולי טבע נגן מדיה, פלטפורמה לקריאה, מחשבון, יומן וסתם נושא לדיון הן כולן פונקציות רלוונטיות ומעניינות לדיונים מרחיקי לכת בתחום הPDA

BravoMan

Active member
שמתה לב שPC זה מרכיב חשוב של

המונח POCKET PC? המכשירים האלה אולי התחילו את דרכם כ"יומנים חכחמים" אבל זה היה לפני יותר מעשור. השאיפה היום היא לספק תחליף למחשב הגדול בדרכים ועל אף שהמכשירים עדיין רחוקים מכך יש להם הרבה יותר אפשרויות מאשר יומן וניווט. אישית אני משתמש במכשיר לגלישה, משחקים, סרטים, MP3 ודוא"ל, וגם ניהול הוצאות. (מדובר במכשיר משולב) אגב קטע מענין: בשנת 2000 כאשר פאלם צבעוני (505)עוד היה חידוש היה לו מעבד 24MHZ. עם זאת הוא כבר היהי הרבה יותר מיומן ולפי מה שראיתי באתר פאלם היו למכשיר המון תוכנות וגם משחקים יפים מאוד. (בזמנו מאוד רציתי את הצעצוע, אבל לא יכולתי להרשות לעצמי) היום מהירות 200MHZ כבר נחשבת לעיטית מדי בשביל מחשבי כף יד (דווקה לJAMIN שלי זה מספיק). באמת נראה למישהו שמכשיר שמגיעה למהירויות עיבוד של 600+MHZ (כן אני יודע שזה לא בדיוק כמו המהירויות בPC אבל בכל זאת) וזכרון RAM של 64MB הפונקציה העיקרית שלו היא יומן? טוב נו, סתם בא לי לכתוב קצת

למעלה