מישהו זוכר

• פותח הנושא tool2
  • פורסם בתאריך

tool2

New member
מישהו זוכר

שפעם מישו בפורום שלח לינק אתר של ערוץ E שהיה צריך להצביע לורוניקה מארס?? אם כן... מה הולך עם זה? חח אני רוצה לדעת אם היא זכתה במשו...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif

http://www.eonline.com/Gossip/Kristin/TaterTops2005/results2.html

Lirchu

New member
בטח שאמרו!

קריסטן זכתה בשחקנית הכי טובה או משו כזה...ובתור תוכנית דרמה ורוניקה מארס זכתה מקום שני אחרי אבודים...אם אני לא טועה

נ"ש- עוד תמונות מהעונה ה-2

חחח כן אני עוזרת לאירנה
http://www.kryptonsite.com/nitwgallery1.htm

irene17

New member
הרבה תמונות של... ../images/Emo58.gif

קנדל. אני חייבת להגיד שנראה לי שאני ממש הולכת לאהוב את קנדל, היא נראית פשוט ביצ'ית סקסית כזאת, בטוח יהיו צחוקים איתה! חחח תודה על העזרה דנה! האמת שראיתי את התמונות האלה עוד בבוקר בעבודה אבל לגמרי שכחתי מהן אחרי שראיתי את דקות הפתיחה והפרומו הארוך לעונה השנייה.

חחחח ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם אני יאהב אותה.. היא נראה לי קצת תעצבן..
חחחח אין בעיה.. כן אני אראה את זה כמעידה חד פעמית שלך
כן אני מבינה לגמרי למה שכחת מהן!

irene17

New member
חחח ../images/Emo58.gif

אני אנסה יותר פעם הבאה! חח למה תעצבן? ואני אישית אקווה לראות אותה עם לוגן! ככה תהיה הרבה דרמה! ובתקווה הרבה ירוק בפרצוף של ורוניקה חח

irene17

New member
אם מישהו רוצה את הפרומו הארוך להורד

אם מישהו רוצה את הפרומו הארוך להורדה, אז יש אותו באתר הזה. יותר ספציפית כאן - איפה שכתוב PROMOS יש מתחת 2.01 ואז LO HI תבחרו לכם את האיכות ותורידו!

Lirchu

New member
אהאה תודההה!

אין זה ליאו בדלת חחח! איפה יופי!!!!!!!

irene17

New member
אני יותר מאי פעם בטוחה שזה ../images/Emo58.gif

לוגן בדלת. ליאו אומר לה בדלת משהו כמו, רק תגידי לי אם הוא פה. לפי דעתי זה לוגן בדלת ואח"כ ליאו בא לקחת אותו בגלל פליקס. מסכן שלי! אין לו אמא, אבא שלו רצח את חברה שלו, האופנוענים תוקפים אותו, הוא מואשם בתקיפה ובנוסף לכל הבן-אדם האחרון שנשאר לו עוזב אותו לטובת דאנקן

Lirchu

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

וואווו...אהאהעהעהאהעהאה נכון!!! אימל'ה זה יכול להיות באמת ככה...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifשמישהו יחזיק אותי לפני ש

אני משתחפלצת! יוווווווווווווו זה נראה כל כך טובבבבבבבב!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה לחכות כבר!!!!!!!!! יאללה יאללה שיגיע סוף החודש!!! [מכושפות, ורוניקה מארס, אבודים.... יווווווווווו המתח הורג אותי!!!]

למעלה