מישהו זוכר?

erezsh

New member
מישהו זוכר?

מישהו זוכר את הבחור שהיה פה עם "התורה החברתית החדשה"? יש לי משום מה הרגשה שהוא חזר בתשובה והפך ל"לנצח"...

ל נ צ ח

New member
לנצח לא! ../images/Emo99.gif

לנצח לעולם לא יחזור בתשובה. נקודה. לנצח התשובה! התשובה לכולם החילונים ודתיים ואמת אמרת ש: << כדי להצליח בחיים צריך להיות במקום הנכון ובזמן הנכון. אם אתה יודע מהו המקום הנכון, כל שנותר לך לעשות הוא לחכות שם עד שיגיע הזמן הנכון. >>>> וברשותך אחתום על אלה הדברים: * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
אתה מאמין לי אז טוב.ולא,אז יותר טוב

*ספר תהילים פרק כה* (יב) * מי זה האיש ירא יהוה יורנו בדרך יבחר: * (יג) נפשו בטוב תלין וזרעו יירש ארץ: (יד) סוד יהוה ליראיו ובריתו להודיעם: .................. * .................. |s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s|

amirjak

New member
אז אם אתה מאמין

למה לא לשמור את מצוות הבורא ית'????

ל נ צ ח

New member
מלאכת"מצוה-מלמדה"נעשית בידי אחרים

<<< ויאמר אדני יען כי נגש העם הזה בפיו ובשפתיו כבדוני ולבו רחק ממני ותהי יראתם אתי מצות אנשים מלמדה: >>> _____________________________ ספר ישעיה פרק כט (יד) לָכֵן הִנְנִי יוֹסִף לְהַפְלִיא אֶת הָעָם הַזֶּה הַפְלֵא וָפֶלֶא וְאָבְדָה חָכְמַת חֲכָמָיו וּבִינַת נְבֹנָיו תִּסְתַּתָּר: (טו) הוֹי הַמַּעֲמִיקִים מֵיהֹוָה לַסְתִּר עֵצָה וְהָיָה בְמַחְשָׁךְ מַעֲשֵׂיהֶם וַיֹּאמְרוּ מִי רֹאֵנוּ וּמִי יֹדְעֵנוּ: (טז) הַפְכְּכֶם אִם כְּחֹמֶר הַיֹּצֵר יֵחָשֵׁב כִּי יֹאמַר מַעֲשֶׂה לְעֹשֵׂהוּ לֹא עָשָׂנִי וְיֵצֶר אָמַר לְיֹצְרוֹ לֹא הֵבִין: (יז) הֲלֹא עוֹד מְעַט מִזְעָר וְשָׁב לְבָנוֹן לַכַּרְמֶל וְהַכַּרְמֶל לַיַּעַר יֵחָשֵׁב: (יח) וְשָׁמְעוּ בַיּוֹם הַהוּא הַחֵרְשִׁים דִּבְרֵי סֵפֶר וּמֵאֹפֶל וּמֵחֹשֶׁךְ עֵינֵי עִוְרִים תִּרְאֶינָה: (יט) וְיָסְפוּ עֲנָוִים בַּיהֹוָה שִׂמְחָה וְאֶבְיוֹנֵי אָדָם בִּקְדוֹשׁ יִשְׂרָאֵל יָגִילוּ: (כ) כִּי אָפֵס עָרִיץ וְכָלָה לֵץ וְנִכְרְתוּ כָּל שֹׁקְדֵי אָוֶן: (כא) מַחֲטִיאֵי אָדָם בְּדָבָר וְלַמּוֹכִיחַ בַּשַּׁעַר יְקֹשׁוּן וַיַּטּוּ בַתֹּהוּ צַדִּיק: (כב) לָכֵן כֹּה אָמַר יְהֹוָה אֶל בֵּית יַעֲקֹב אֲשֶׁר פָּדָה אֶת אַבְרָהָם לֹא עַתָּה יֵבוֹשׁ יַעֲקֹב וְלֹא עַתָּה פָּנָיו יֶחֱוָרוּ: (כג) כִּי בִרְאֹתוֹ יְלָדָיו מַעֲשֵׂה יָדַי בְּקִרְבּוֹ יַקְדִּישׁוּ שְׁמִי וְהִקְדִּישׁוּ אֶת קְדוֹשׁ יַעֲקֹב וְאֶת אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל יַעֲרִיצוּ: (כד) וְיָדְעוּ תֹעֵי רוּחַ בִּינָה וְרוֹגְנִים יִלְמְדוּ לֶקַח:

amirjak

New member
זה תירוץ.

"כל ישראל ערבין זה לזה"! אז אם אתה רוצה לקרב את ביאת המשיח קיים מצוות.

ל נ צ ח

New member
מאיין לך שאני רוצה לקרב את בואו?

כנראה שהושפעת משטיפת-מוח שעשו לך אחיינו הדתיים בקשר לביאת המשיח. וכך יוצא ששוב טעית ממסקנותיך החפוזות כלפי ורצוני. האמת שההיפך הוא הנכון מזאת מסקנתך שהיסקת כלפי, הנכון הוא שאיני רוצה לקרב את ביאת המשיח (את התגלותו ברבים) אך לצערי ידוע לי שלמרות שאיני רוצה, אין מנוס מזה שלעולם כולו או-טו-טו ממש... יתגלה המלך המשיח. שבוע-טוב * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

amirjak

New member
אתה צודק

אכן הסקתי מסקנות חפוזות. אבל זכיתי ממך לתשובה שאינה משתמעת לכמה כיוונים וזה דבר קשה. אם לא אכפת לך, למה אתה לא רוצה שהמשיח יופיע??? (נשמע מרתק)

erezsh

New member
לי יש שאלה יותר טובה

למה אתה חושב שהוא יגיע? ואם הוא באמת משיח, מה יכול להיות רע בהגעתו? הרי אם יש רע בכך, הוא לא באמת משיח... כלומר שאתה לא רוצה שהוא יגיע כי אתה לא רוצה שיקרה משהו טוב? זה נשמע מאוד מרושע.. אולי תוכל להסביר?

ל נ צ ח

New member
למה אתה חושב שמחר תזרח השמש?

כי אתה יודע מכל מיני חישובים ומהניסיון שלך האומר לך שכך יהיה, כך אני גם בקשר לביאתו. הגעתו תוכיח לכל כי כל שאמרתי והזהרתי לכם באמרותיי על האמת האחת האמת ההבסולוטית אמת-האלוהים << זו <<< האמת! >>>> ______________ -האמת כוללת בתוכה את הברכה ואת הקללה (כדבר אלוהים לאדם בתנ"ך,) על אלה תוכל להתרשם במה מדובר כאשר תעיין במאמריי והם רבים. שיקול נוסף שלי הוא שמהמצב של האנונימיות המבורך בו אני חי וכבמסתר פנים את חיי כיום, במקום מצב זה יבוא עלי מצב אחר, מצב של אובדן לזאת האנונימיות הכה-מבורכת לי ושאני כל כך יודע אותה להעריך. - ואולי וגם אתה תוכל להבין את שאני מזמן מבין ומאלה הזהרותיו של מורי היקר יתברך שמו לעד אלוהים: ______ (ספר משלי פרק ה (א) בני לחכמתי הקשיבה לתבונתי הט אזנך: (ב) לשמר מזמות ודעת שפתיך ינצרו: טו) שתה מים מבורך ונזלים מתוך בארך: (טז) יפוצו מעינתיך חוצה ברחבות פלגי מים: (יז) יהיו לך לבדך ואין לזרים אתך: (יח) יהי מקורך ברוך ושמח מאשת נעורך: (ט) פן תתן לאחרים הודך ושנתיך לאכזרי: (י) פן ישבעו זרים כחך ועצביך בבית נכרי (יא) ונהמת באחריתך בכלות בשרך ושארך: (יב) ואמרת איך שנאתי מוסר ותוכחת נאץ לבי: (יג) ולא שמעתי בקול מורי ולמלמדי לא הטיתי אזני: (כ) ולמה תשגה בני בזרה ותחבק חק נכריה: (כא) כי נכח עיני יהוה דרכי איש וכל מעגלתיו מפלס:

amirjak

New member
יפה

לפי מה שלימד אותי האלוהים כדי שהמשיח יגיע צריכים 10 אנשים לדרוש את בואו.(זה יותר קשה ממה שזה נשמע) ובכל מקרה עוד בטרם בואו של המשיח תתחיל עת הגאולה, ובנוסף לפני שהמלך המשיח יבוא יגיע אלינו אליהו הנביא כדי לבשר על בואו. כך שגם עד שיגיע המשיח תיווכח לכולם האמת ההבסולוטית.

ל נ צ ח

New member
למדת מאליל שמבטיח גן עדן רק לדתיים

ולא מאחד האלוהים. לפי דבריך אחיינו הדתיים ובולעי האמת ביחד עם הלוקשים שלהם על עשרת אנשים לדרוש משיח כדי שיגיע ועל עת התחלה הגאולה בטרם בואו של משיח האכילו אותך טוב מאוד בקליפות שלהם(הכזב). ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

amirjak

New member
במסר הקודם שלי

בדקתי אותך.. באחת האיגרות של הרבי מילובביץ הוא טוען שצריכים 10 אנשים שידרשו את תחילת הגאולה, וכעת הגאולה בשלבי התחלה, קיימים כבר 3 אנשים שדורשים את הגאולה. זאת אני יודע ממקורות אחרים. אם אתה לא מסכים עם דברי הרבי לא נשאר לי אלה להסיק שאתה לא ממש מדבר עם אלהים. סלח לי אבל הפעם אתה הוא זה שהסיק מסקנות נמהרות כיוון שאני לא לומד משום אליל שמבטיח גן עדן לדתיים. אני לומד מאלהים שלא מכיר בהבדל בין דתיים לחילונים, ובטח שלא מבטיח גן עדן לדתיים (מזכיר לי איזה סיפור חז"ל שמסביר למה גן עדן כבר לא נמצא בארץ - הסיבה היא שאם נדע מי הלך לגן עדן ומי לא סופנו להשתגע כי לא נבין איך מישהו שחשבנו שהוא טוב בעצם היה רק רע) חוץ מזה הקשר שלי עם אחינו הדתיים הוא דל ביותר (לא מרצון), אני כרגע נמצא בקבוצה שהיא קבוצת האמת - או יותר נכון מחפשת האמת. הקבוצה הזו היא הדבר הקרוב ביותר שמצאתי לקשר עם אלוקה. אתה מוזמן להצטרף..

ל נ צ ח

New member
אמרת:<<לפי מה שלימד אותי האלוהים>>

ובהמשך דבריך: <<< אם אתה לא מסכים עם דברי הרבי לא נשאר לי אלה להסיק שאתה לא ממש מדבר עם האלוהים >>> תחליט, לימד אותך האלוהים??????????? יהיה לך ברור ביותר בקרוב אם ולא עכשיו ידידי; שלא לרבי מילובביץ ולא לשום רבי כלשהו מאנשי מצווה-מלמדה ______________________________________________________ אין להם מונופול על אלוהים!!! __________________________ - אם אתה בהם מחפש האמת ולא את הכזב, אז טועה אתה בכתובת. הכתובת זה לא הם. << אני הוא הכתובת לכולם! >> כי מכולם הנבראים רק <<< אני האמת-והחיים! >>> <<< ואין איש שיבוא לממלכת אבי מבלי שיעבור דרכי. >>> * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

amirjak

New member
כאן הצטרפת לרשימה המפוקפקת שבה חבר

גם שבתאי צבי.... "<< אני הוא הכתובת לכולם! >> כי מכולם הנבראים רק <<< אני האמת-והחיים! >>> <<< ואין איש שיבוא לממלכת אבי מבלי שיעבור דרכי. >>> " שים לב מי לקח מונפול על אלהים!!!!! (זה נדמה כאילו אתה מצוטט פסוקים מהברית החדשה...., ממש משיח (שקר))

amirjak

New member
זאת עוד נראה

וממש בקרוב.... ואז תיווכח מי הוא שטוף המוח האמיתי

למעלה