למה אתה חושב שמחר תזרח השמש?
כי אתה יודע מכל מיני חישובים ומהניסיון שלך האומר לך שכך יהיה, כך אני גם בקשר לביאתו. הגעתו תוכיח לכל כי כל שאמרתי והזהרתי לכם באמרותיי על האמת האחת האמת ההבסולוטית אמת-האלוהים << זו <<< האמת! >>>> ______________ -האמת כוללת בתוכה את הברכה ואת הקללה (כדבר אלוהים לאדם בתנ"ך,) על אלה תוכל להתרשם במה מדובר כאשר תעיין במאמריי והם רבים. שיקול נוסף שלי הוא שמהמצב של האנונימיות המבורך בו אני חי וכבמסתר פנים את חיי כיום, במקום מצב זה יבוא עלי מצב אחר, מצב של אובדן לזאת האנונימיות הכה-מבורכת לי ושאני כל כך יודע אותה להעריך. - ואולי וגם אתה תוכל להבין את שאני מזמן מבין ומאלה הזהרותיו של מורי היקר יתברך שמו לעד אלוהים: ______ (ספר משלי פרק ה (א) בני לחכמתי הקשיבה לתבונתי הט אזנך: (ב) לשמר מזמות ודעת שפתיך ינצרו: טו) שתה מים מבורך ונזלים מתוך בארך: (טז) יפוצו מעינתיך חוצה ברחבות פלגי מים: (יז) יהיו לך לבדך ואין לזרים אתך: (יח) יהי מקורך ברוך ושמח מאשת נעורך: (ט) פן תתן לאחרים הודך ושנתיך לאכזרי: (י) פן ישבעו זרים כחך ועצביך בבית נכרי (יא) ונהמת באחריתך בכלות בשרך ושארך: (יב) ואמרת איך שנאתי מוסר ותוכחת נאץ לבי: (יג) ולא שמעתי בקול מורי ולמלמדי לא הטיתי אזני: (כ) ולמה תשגה בני בזרה ותחבק חק נכריה: (כא) כי נכח עיני יהוה דרכי איש וכל מעגלתיו מפלס: