מישהו זוכר את הסדרה שהייתה פעם בערוץ- 3 על הג´קסונים? קראו לסדרה: "הג´קסונים-חלום אמריקני"
M mayjen New member 25/5/02 #1 מישהו זוכר את הסדרה שהייתה פעם בערוץ- 3 על הג´קסונים? קראו לסדרה: "הג´קסונים-חלום אמריקני"
M mayjen New member 25/5/02 #3 לא, זה לא היה מצוייר הסדרה הייתה עם שחקנים ותיארה את כל חייהם של הג´קסונים וגם את יציאתו של מייקל לקריירת סולו. הראו גם איך אבא שלהם היה מכה אותם
לא, זה לא היה מצוייר הסדרה הייתה עם שחקנים ותיארה את כל חייהם של הג´קסונים וגם את יציאתו של מייקל לקריירת סולו. הראו גם איך אבא שלהם היה מכה אותם
M mayjen New member 25/5/02 #6 אבל אני לא מתכוונת לסדרה המצויירת שהייתה, אלא לסדרה האמיתית! זה היה בערוץ 3 לפני המון המון זמן. אתם לא זוכרים?
אבל אני לא מתכוונת לסדרה המצויירת שהייתה, אלא לסדרה האמיתית! זה היה בערוץ 3 לפני המון המון זמן. אתם לא זוכרים?
O ~orit~ New member 25/5/02 #8 וודאי שזוכרים. אני אוהבת תסדרה הזאת יש לי אותה מוקלטת ובדיוק לפני שבועיים התחשק לי לראות אותה שוב. סדרה טובה לדעתי.
וודאי שזוכרים. אני אוהבת תסדרה הזאת יש לי אותה מוקלטת ובדיוק לפני שבועיים התחשק לי לראות אותה שוב. סדרה טובה לדעתי.
M mayjen New member 25/5/02 #9 סןף סוף מישהי שזוכרת../images/Emo24.gif אני חייבת לראות אותה שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תרשמי את כתובת האי-מייל שלך
סןף סוף מישהי שזוכרת../images/Emo24.gif אני חייבת לראות אותה שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תרשמי את כתובת האי-מייל שלך
O ~orit~ New member 26/5/02 #12 האימייל שלי [email protected] יותר נכון זה האימייל של אחותי, אבל לא משנה. אותו דבר. גם היא מעריצה של מייקל מספר אייסיקיו: 98391680
האימייל שלי [email protected] יותר נכון זה האימייל של אחותי, אבל לא משנה. אותו דבר. גם היא מעריצה של מייקל מספר אייסיקיו: 98391680
P pulpula New member 29/5/02 #13 אורית גברת אורית... אז זה מה שאת עושה בזמנך הפנוי אני מקווה שאת זוכרת מה עוד את צריכה לעשות...
ה היסטוריון גקסון New member 26/5/02 #10 אייך אפשר לא לשכוך... ממש מצחיק לשמוע שיש עוד מעריצים שלא ראו את הסרט הזה, (אני יודע להגיד אותו בעל-פה כבר)
אייך אפשר לא לשכוך... ממש מצחיק לשמוע שיש עוד מעריצים שלא ראו את הסרט הזה, (אני יודע להגיד אותו בעל-פה כבר)
ה היסטוריון גקסון New member 26/5/02 #11 גם רק שתדעו!!!!!!!!!!!! ערוץ 3 שידר גם תוכנית מאחורי הקלאים של הסרט הזה ,והראו אייך הכפילים לומדים לירקוד, במיוחד את בילי- גין!!!
גם רק שתדעו!!!!!!!!!!!! ערוץ 3 שידר גם תוכנית מאחורי הקלאים של הסרט הזה ,והראו אייך הכפילים לומדים לירקוד, במיוחד את בילי- גין!!!