מישהו זוכר...

Woogyman

New member
מישהו זוכר... ../images/Emo110.gif

את "לימור מגביל"? פרק הספיישל שעשו ברק בישראל כפארודיה על אלי מקביל. הם אמרו שהם יעשו עוד פרקים כאלה מדי פעם (אני זוכר שהיה סקר בנושא הזה באתר שלהם) אבל דיי שכחו מזה מאז. אז... ראיתם את זה? זוכרים משם דברים? מישהו הקליט?

LoLo16

New member
אני לא זוכרת הרבה...

אבל אני זוכרת שהם אמרו שהם יעשו עוד כאלה. אני ממש אהבתי את זה
אני זוכרת במעומעם כל מיני קטעים... כמו עם הרצל שצילמו אותו רק מאחורה...
וטל פרידמן עם: "לימור לא ידעה מכלום- שמעון במצב עגום
"
מישהו יכול להזכיר מה היה הסיפור בדיוק?..

זוכר.. בקושי... ../images/Emo16.gif

אני זוכר בערך 2 תמונות משם.. ולצערי, לא חושב שיש לי מוקלט.
ניר

כן, פרק ענק

זוכרים אתץ חלי מגביל? חחחחח... או את צלילה והדסה באו (האחיות החושניות) בתור הקלדניות? או תיקווה בתור השופטת שדופקת עם הפטיש על שניצל... היה ענק. יש לי מוקלט,אגב

LoLo16

New member
אץ ץקווה אני זוכרת../images/Emo70.gif אבל צלילה

והדסה?... הן היו שם?.. אז על מה היה הפרק? מה היה הסיפור שם?...

Woogyman

New member
זכור לי משהו עם גילת אנקורי ../images/Emo110.gif

שתבעה את שמעון ולימור על זה שהם גנבו את הרעיון של אלי מקביל. ואת השאוורמה של הרצל, ששמעו אותו ברמקול כזה :).

PopPy

New member
זוכרת במעומעם...../images/Emo85.gif

נדמה לי שזה לא היה ספיישל אלא פינה שהתמשכה כמה תוכניות והשתתפו בה כמה מהכוכבים של "רמת אביב גימל" ודויד ותקווה...

Woogyman

New member
זה היה הטלנובלה של לימור ../images/Emo110.gif

שכל תוכנית היא צילמה מפורסם אחר שישתתף (הם אמרו שבסוף העונה הם יראו את הכל, אבל לא הראו משום מה). אני מדבר על פרק יחיד שעשו ספיישל, ממש עם צילומי חוץ והכל.

סליחה????

את מתבלבלת בין "שקשוקה קטלנית" ל"לימור מגביל"? איפה הבושה? איפה????

LoLo16

New member
זה "שקשוקה קטלנית"...

זה לא היה כזה משהו... הכי אהבתי את צחי ואת טל פרידמן בתור האפיפיור...
BTW- כן שידרו את הכל, בתכנית שלפני "שלום לך לימור"

Rakbeisrael

New member
יש לי מוקלט במקרה... וראיתי לא מזמן

זה היה ממש ממש פרק טוב! היה ככה בהתחלה שהיא ישבה בשווארמה של הרצל, ואז הרצל קרא לה- הם החליטו להפליל את שמעון בהעתקת אלי מקביל... גם מיכל אמדורסקי היתה שם ("הפיתיון" של שמעון) והיה את הבית משפט- שבו תקווה הייתה השופטת והפטיש היה של שניצלים... העורכת דין ("עורכת דינית" - כמו שלימור אמרה) הייתה מסוממת אחת מזינזאנה... והיה עוד משהו ענק שהם נשבעו להגיד את האמת עם ספר אחד של דן שילון.. בקיצור, פרק ענק! חבל שהם לא עשו עוד כאלו!!!

למעלה