מישהו התנסה ב visual studio 2015

מישהו התנסה ב visual studio 2015

סיוט שלא ברא השטן.
התחלתי פרויקט חדש בחברת תקשורת גדולה, קיבלתי לפטופ חדש עם כל השכלולים, ורישיון חוקי (תמיד יש פעם ראשונה) ל visual studio. דבר כזה נוראי לא ראיתי בחיים. ההתקנה תופסת 10GB. לא מגה. ג'יגה. הוא בדרך כלל תופס 99% מיכולת ה CPU, ואיזה 80% מכלל ה 16GB זיכרון שיש לי. יש לו קליינט גיט משולב בתוכו. זוועה כזו לא קיימת בעולם. כדי לעשות את הפעולות הכי פשוטות, commit, pull, push צריך ללכת לחלונות שונים לבצע כמה שלבים.
בסגירת האפליקציה, בחלק מהמקרים הוא מודיע ש VS נתקל בבעיה (הי, גם אני ) ולכן הוא לא יכול להסגר... אז אני פותח task manager והורג אותו. את מי שבאמת צריך להרוג זה את מי שכתב את זה.

Royi Namir

New member
מוזר

לא שאני עובד איתו בעבודה,
אבל בבית כן
לא מכיר את בעיות האלה
אבל אולי תגיד להם , חברה - ככה אני לא יכול לעבוד
לא טוב בשבילכם ולא בשבילי
אל תתבייש להרים דגל
יכול להיות שאיש ה it שלהם זורק @&₪
בקיצור , זה לא ה zone שלך
תתקשר ותגיד שיש בעיה
&nbsp

nocgod

New member
כנראה יש לך בעיה אחרת

או שהתקינו לך עליו משהו שאתה לא צריך וטוחן אותך (או שאתה התקנת)
לצורך העיניין עכשיו VS פתוח אצלי:194 מגהבייט בזיכרון הוא אוכל ו 0.5 אחוז CPU. גם כשפתוחים פרוייקטים גדולים - זה לא לוקח כל כך הרבה.

מה אכפת לך שיש לו קליינט גיט משולב לא הבנתי? לא מתאים לך אל תשתמש מישהו מכריח אותך? אני ממשיך להשתמש ב source tree כמו שתמיד השתמשתי או בgit עצמו שאין ברירה.

תודה, אני אבדוק את זה ביום שני.

כן מכריחים אותי להשתמש בגיט, וזו הסיבה שהם עברו ל VS2015 . כפי שאמרתי גם הם מקללים את היום בו עברו. אבל מאחר ואני ושני הסינים שלי אחראים רק על צד לקוח, הצלחתי לקבל אישור להשתמש בגיט רגיל ובעורך טקסט רגיל איזה שבא לי. הלו ברקטס!
&nbsp

nocgod

New member
מה זה מכריחים אותך?

אתה לא חייב להשתמש בplugin שמובנה ב VS, אתה יכול למחוק אותו אפילו אם ממש בא לך. יותר מזה - הפלאגין הזה קיים כבר מ2010 נראה לי, מה התעוררת עכשיו?
אני משתמש ב source tree בוינדוס, וכשאני בלינוקס אני משתמש ב git עצמו.
לא מבין מה ההבדל בין 2013 לבין 2015 חוץ מתמיכה ב C#6 ותמיכה ב vnext.
פלוס הורידו אחלה פיצ'רים שהיו בultimate לפני כן לגרסאת ה community.

בקיצור יש לי אותו מתקופת ה beta שלו, דרך כל גרסאות ה CTP ו ה RC (גם גרסאות ent וגם גרסאות ultimate), ואין לי אף בעיה איתו, לא עכשיו ולא היו בעבר.

נשמע כאילו אתה מייחס בעיות שיש לך בסביבה ובנהלי עבודה לתוכנה שאין לה שום קשר בכלל לבעיות שלך. אם הבוסים שלך מחליטים בשבילך שאתה תשתמש ב plugin כלשהו במקום git, הבעיה שלך היא עם ההנהלה ולא עם VS, סוררי.
אגב - כשמשתמשים בgit plugin ואין לך 2 factor הפלאגין של VS מאוד נוח לעבודה. כשמשתמשים ב 2 factor אין יותר נוח מ pageant + sourcetree בוינדוס (בלינוקס git רגיל ובמק souretree)

Admini

New member
שדרגתי ל-2015 לפני כמה חודשים. לא חוזר אחורה

תקלה מקומית אצלך

איזה גרסה?

אנחנו עם Enterprise (של העשירים). בכל אופן יש פה צוות של איזה 10 מפתחים, וכולם סובלים מאותה בעיה. אלה שפה לפני גילו שאם אתה מבטל איזה פטנט חדש שנקרא code lens - זה מפחית קצת את רוע הגזירה. עכשיו אנחנו עומדים על 50% Cpu. לא קשור להרצה. זה מרגע שטענו את הפרויקט. כנראה צריך לחכות ל sp1 .
&nbsp

החינמי?

בכיף הייתי עובר אליו, אבל אני חושש שאין לו TFS/git . אתה יכול לבדוק אם יש לך תמיכה ב git ?
&nbsp

nocgod

New member
אתה לא קורא מה כתבתי לך? הפלאגין קיים החל מ 2010

ומה אכפת לך אם יש לו git או אין לו git? יש לך כלי CMD ויש לך כלי GUI שבא עם ה git ויש את source tree ויש עוד מיליון ואחד כלים. מה אכפת לך אם יש פלאגין ספציפי כלשהו של גיט?

MoAtlow

New member
יש גיט בCommunity

לא משתמש בו, כי הוא לא עובד עם SSH. עובד בSource Tree.

Admini

New member
tgit עובד בדיוק כמו tsvn. מי צריך יותר מזה?

(shell extension)

גם אני

משתמש בVS פרופססיונל, ואינני חוזר אחורה.
כמתכנת WPF, אני נהנה משיפורים רבים וחשובים.

למעלה