מישהו התגעגע?

מישהו התגעגע?

אז אפשר להפסיק להתגעגע כי חזרתי. טוב, אז אני לא ממש פה, כי אני עדיין במצב מוגבל, אבל לפחות אני שוב איתכם בפורום. לצערי המאסטר שאתי עבר תאונת דרכים לא ממש סימפטית וזה בנוסף לעוד כמה עניינים מנע ממני להיות פה בזמן האחרון. אז מה שלומכם? מה חדש? מי חדש? אתם מטפלים יפה בזוד? ובאישה היפה שלי? אייב איזה סקר פיספסתי? ובכלל, מי מעדכן אותי? בחיי שהתגעגעתי אליכם.

Pixy led

New member
אין לי עדכון בשבילך,

אבל אני רוצה לשמוע ממך מה קורה...! איך את מרגישה? מה קרה? מה המצב עכשיו?
טוב לשמוע ממך, מדאיג שהחדשות רעות... אני התגעגעתי.
אוהבת.

אסתי69

New member
סוויטיייייייייייייייייייייייייייייי

יווווווווווווו התגעגענו דאגנו הרגענו את הרוחות (לפחות ניסיתי) האישה בערב מיילדום עוברת כניראה ברנדינג היום ואיך המאסטר ואיך את ובכלל }}}}}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

Z o d i a c

New member
היי מותק שלי,

קודם כלך מקווה שהמאסטר שלך מרגיש טוב והוא בשלבי החלמה
זודיאק מסיים היום להעביר את הדירה (נשארו עוד כמה דברים אחרונים + ניקיון אחרון) ואז הוא מבטיח לחזור לעצמו. ואליכם עוד יותר.

איך את מרגישה?

האם מצבך מוגבל רק בגלל התאונה של המאסטר, או שאת עדיין לא מרגישה טוב? ומה איתו? איך הוא מרגיש? סליחה על השאלותה חטטניות, הן נובעות מדאגה. שיהיה לכם בריאות וכוחות. ולשאלתך המיותרת: כן, מאוד מתגעגעים אלייך פה :))

princeOFdream

New member
לומר לך ת'אמת...

אני בכלל לא זוכר מי את. שמעתי על פומלות שמסתובבות וכותבות בפורומים, אבל מעולם לא ידעתי שבנות משפחתן הפומליות עושות זאת גם... אז תזכירי לי שוב מה את עושה כאן? מנסה להשתלט על הפורום?- סוחטת מזוד תפקיד של מארחת, אח"כ תעברי לסגנית ואז בכלל תנסי לתפוס פיקוד? כל התככים האלו, ממש לא יאה לפורום שמכבד את עצמו...
נו אז מה קורה איתך? מרגישה טוב יותר? מתכננת לקפוץ לבקר אותנו מתישהו? בכל מקרה, אני יוצא מחר (05.06.04) לטיול של שבועיים אז אתן גם לכם סיבה להתגעגע, אבל כמו אל כמו שאומרים פורום לא מחכה לי... אולי אחליט בכלל להישאר שם ולא לחזור לעולם. סתתתתתתם, אנחנו נתראה עוד כמה שבועות- אדיוס.

אני אישית ממש לא התגעגעתי ..

חחח נו, סתם! תודי שנבהלת .. בטח שהתגעגעתי, איך אפשר שלא ?!.. בכל מקרה- ברוכה השבה :)

אייבורי

New member
מכות בישבן ניתן לך

תגידי לא לימדו אותך להרים פון קטן או הודעה לומר קצת עסוקה תבואו מחר. דאגנו לך נורא. אין ספק מגיע לך עונששששששששששש. עדכון קטן, נריסה הלכה פייפן, לא מתפקדת בלעדיך אסתי סתם תקועה ב69 אני הלכתי לאיבוד זוד כבר שנה עובד דירה קסאנדו מודד חולצה בקאסטרו ולא נודעו עקבותיו. פיקסי בשלבי חזרה בתשובה שאלה. יש כאן מבחר חדשינים כולם כולם מתגעגעיםםםםםםםם בכלל פינת הקפה בצב נורא ומה עם איזו עוגיה

אסתי69

New member
אייב נשמה

שנכתוב במה אתה לא מתפקד/תקוע וכו? :)) <נהנית להיות ב-69>

אוח אסתי...

לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב ואייב.. אל תקנא בי. טוב? חוצמזה, שלאור מה שכתבתי למעלה בוידוי, אני גם לא יכולה לקבל עונשים כרגע.

אייבורי

New member
אני לא מקנא מתוקה

רק קצת דואג אבל ממתין בסבלנות שיהיה לך זמן לספר מה עובר עליכם חיבוקקקקקקקק ענקקקקקקק ממני

למעלה